Delfi kalbinta Laisva prisipažino, kad ant jos kūno jau yra mažų tatuiruočių, tad jai norėjosi turėti ir kur kas didesnę.

Ir nors iš pradžių tai buvo tik mintis, netrukus moteris nuvažiavo pas tatuiruočių meistrą ir įgyvendino savo sumanymą.

„Šiaip aš esu labai impulsyvus žmogus, tai jei sugalvoju ką nors padaryti, stengiuosi daryti taip, kad netempčiau gumos. Kartais būna, kad tie norai praeina, bet šiuo atveju va taip sugalvojau ir padariau“, – kalbėjo ji.

Garsi dainininkė atskleidė, kad visą gyvenimą norėjo tatuiruotės, kuri galėtų ją atspindėti.

„Tie sparnai yra mano projektas, kuris pradėtas, bet dar iki galo nepabaigtas. Dabar išsitatuiravau vieną sparną, bet po naujų metų planuoju ir kitą. Manau, kad jie simbolizuoja laisvę, nes aš pati esu neva laisva. Man tai tarpusavy susirišo. Bet įprastai darausi tai, kas man atrodo gražu. Ir juokiuosi, nes kaip tik sugalvojau artėjančio 35-mečio proga pasigražinti“, – Delfi sakė ji.

Donata Gutauskienė-Laisva

Dainininkė kalbėjo, kad sparnai buvo pirmas dalykas, kuris krito į akis. Nuo tada apie jokią kitą tatuiruotę ji nebegalvojo.

„Kai pamačiau, supratau, kad tai mano. Kaip sakau, jei esi parduotuvėje, pamatai gražius batus ir jie patinka, geriau iškart pirkti, nes vėliau gailėsiesi, o antrą kartą ir nerasi“, – juokavo ji.

Kol kas tik vieną sparną pasidariusi Laisva pabrėžė, kad prie jos kūrinio tatuiruočių meistras darbavosi beveik 10 valandų. Tiesa, paskutinis pusvalandis moteriai buvo pats sunkiausias.

„Jei kažkas pradeda kalbėti apie skausmą, aš jiems turiu labai gerą palyginimą. Sakau, kad esu gimdžiusi moteris, todėl žinau, kas yra tikras skausmas, nes mano gimdymas nebuvo lengvas. Kiti skausmai neturėtų prilygti tam, ką aš patyriau gimdymo metu. Ir iš tikrųjų per tas devynias valandas man viskas buvo gerai, kažką jaučiau, bet negalėčiau to įvardinti, kaip siaubingo skausmo.

Tačiau paskutinis pusvalandis buvo be galo skausmingas. Supratau, ką reiškia tikras tatuiruočių skausmas. Manau, kad taip nutiko dėl baltos spalvos, kuri buvo įvedinėjama jau ant esančios žaizdos. Bet pagalvojau pakentėsiu ir viskas“, – Delfi pasakojo D. Gutauskienė-Laisva.

Visgi pusvalandžio skausmo dainininkė neišsigando ir jau dabar laukia kitų metų, kai galės darytis kitą sparno pusę.

„Labai nekantrauju. Pagalvojau, kad pakentėsiu tą nemalonumą ir pasidarysiu kitą pusę“, – šypsodamasi sakė Laisva.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)