Pirmąjį Kalėdų vakarą specialios policinės priemonės metu kelias valandas buvo stebimas eismas Panevėžyje. Pasigrožėti Kalėdų eglute traukę panevėžiečiai buvo nusiteikę šventiškai, džiaugėsi, kad Kalėdas pasitinka saugiai, prižiūrimi policijos tarnybos pareigūnų.

Tarp patikrintųjų pasitaikė dokumentus pamiršusių vairuotojų, o viena tokia vairuotoja, žinoma visuomenės ponia, ne tik nesivežė vairuotojo pažymėjimo, bet ir vairavo neblaivi. Prabangų BMW vairavusiai dainininkei Dianai Dargienei buvo nustatytas lengvas girtumo laipsnis. Anot moters, alkotesteris rodė 0,49 promilės.

Pirmadienį DELFI kalbinta moteris sakė, kad prie vairo sėdo išgėrusi tik taurę vyno – norėjo pavežėti giminaičius iki vyninės.

„Sėdėjome namuose, buvo vyro giminaičiai ir paprašė pavežti. Vyras buvo daugiau išgėręs, o aš tik taurę ar pusantros vyno. Todėl ir vairavau. Nesijaučiau nei kažkaip blogai, nei kad būčiau prisigėrusi. Alkoholį vartoju labai retai“, – naujienų portalui DELFI kalbėjo panevežietė.

Dainininkė tikisi atsipirkti pinigine bauda. Ji sako, kad šis įvykis jai – puiki pamoka: „Geriau išvis nieko nevartoti. Čia buvo taip, kad reikėjo tik 2 minutes pavežti. Mieste buvo didžiulis reidas. Patruliavo šeši ekipažai. Kai nesijauti girtas, tai apie tokius dalykus ir nepagalvoji. Tikrai nebuvau prigėrusi“, – sakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (221)