Kalbama, kad į lietuvę patarimų grožio klausimais kreipiasi garsiausios pasaulio žvaigždės.

Tiesa, šįkart jauna moteris ryžosi papasakoti ne apie grožio verslo subtilybes, o apie savo naująją krūtinę!

- Kodėl nusprendėte pasididinti krūtis? Ar dėl dabar itin populiaraus tobulo kūno kulto, o galbūt vedama kompeksų?

- Esu pasiruošusi papasakoti savo istoriją be jokių pagražinimų. Visos mes turime kompleksų, ypatingai, dėl savo nuogo kūno. Aš turėjau C dydžio krūtinę, tačiau norėjau šiek tiek didesnės, stangresnės, tobulesnės formos tam, kad, tarkime, paplūdimyje jausčiausi geriau, jausčiausi seksualesnė.

Norėjau labiau pasitikėti savimi, tai ypač svarbu dirbant grožio versle.

Ir nors buvo minčių ryžtis operacijai po to, kai susilauksiu atžalų, nenorėjau daugiau laukti. Chirurgas patikino, kad ateityje maitintį kūdikį vistiek galėčiau, o, reikalui esant, būtų galima atlikti ir korekciją.

- Tikriausiai tai nebuvo vienos dienos sprendimas...

- Ne, aš visuomet apie tai galvojau. Kokius 3-4 metus. Viena draugė ryžosi operacijai, kita, – pagalvojau, ko aš dar laukiu? Reikia ir man.

Gruodžio mėnesį nuvykau konsultacijai Londone ir štai dabar puikuojuosi nauja krūtine.

Mano vyras mane labai nuteikinėjo, tikino, kad atrodau puikiai, bet aš pati taip nesijaučiau.

- Neretai matome, kad net tobulų formų jaunos moterys linkusios kompleksuoti. Kaip manote, kas tam daro įtaką?

- Visuomenės spaudimas, egzistuojantis grožio kultas. Spaudoje ir televizijoje apstu moterų, kurių kūnai – lygūs, oda – skaisti, krūtinė – didelė. Todėl ir aš pati ryžausi ne tik krūtinės didinimo operacijai, tačiau ir riebalų nusiurbimui.

Labai ilgai apie tai svarsčiau, ypač todėl, kad labai bijau kraujo, tačiau tai manęs nesustabdė.

Ir nors mano sprendimui didžiąją dalį įtakos darė mano pačios kompleksai, dabar jaučiuosi geriau ir todėl, kad savo klientams galiu drąsiai rekomenduoti šias procedūras.

- Kodėl plastinėms operacijoms pasirinkote Lietuvą?

- Jungtinėje Karalystėje tos pačios kvalifikacijos specialisto paslaugos atsieitų apie 25 tūkst. svarų. Lietuvoje aš išleidau vos 3,5 tūkst. eurų. Kokybė – ta pati.

Man buvo svarbu, kad klinika turėtų tinkamą įrangą, gerą reputaciją, o chirurgas – didelę patirtį. Taip ir buvo.

Žinoma, Jungtinėje Karalystėje galima rasti plastikos chirurgų ir už 2,5 tūkst. svarų, tačiau ar tai bus patikima? Štai turiu vieną pažįstamą, kuri dabar kamuojasi dėl asimetriškų krūtų ir kitų netinkamai atliktos operacijos padarinių. Jau vien dabar mano dėka į kliniką Lietuvoje kreipėsi trys moterys ir užsiprašė konsultacijų. Sėkmingos istorijos įkvepia.

- Kaip manote, kokia pagrindinė moterų dvejojimo priežastis?

- Kai nutinka kas negero, išpučiamas burbulas ir visiems apie tai pasakojama. Kai viskas atliekama puikiai, niekas apie tai nekalba.

Moteris stabdo baimė, todėl aš ir pasakoju savo istoriją – noriu įkvėpti nebijoti.

Po sėkmingos operacijos į mane kreipėsi ir „Daily Mail”, o aš pati jau spėjau sudalyvauti ir „ITV” laidoje. Jaučiuosi puikiai.

Daugybė Jungtinėje Karalystėje gyvenančių moterų vyksta į Lenkiją ar Turkiją plastinėms operacijoms. Kodėl ne į Lietuvą? Lietuva tam taip pat puiki vieta.

- Papasakokite, kokia buvo reabilitacija po Jums atliktų plastikos operacijų. Kaip jautėtės?

- Iš tiesų, vos pabudusi po narkozės, laukiau, kada jau čia man bus blogai ir labai skaudės, tačiau to nebuvo. Čiupau už rankinėje esančio mobiliojo ir kibau į darbus.

Praėjus vos kelioms dienoms po operacijos, jau skridau į namus Jungtinėje Karalystėje.

- Nejau viskas taip paprasta?

- Aš ištiesų jaučiausi žvali ir energinga. Nors mano operacija buvo išskirtinė ir gana kebli.
Kaip kitą dieną pasakojo mane operavęs „Tautrimo Aštrausko klinikos” vadovas, plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojas Tautrimas Aštrauskas, jo 30-ties metų patirties istorijoje mano atvejis – itin retas. Vietoj įprastos 40 min. trukmės operacijos, aš ant operacinio stalo praleidau dvi valandas. Pasirodo, mano audiniai yra labai kieti.

Sprendimą T. Aštrauskas turėjo priimti čia ir dabar, todėl jaučiuosi dar labiau jam dėkinga. Pakliuvau į labai geras rankas.

Žinoma, pasitaiko medicininių klaidų, ypatingai, kai kreipiesi į nepatyrusius plastikos chirurgus, o ir manau, informacijos žmonės labai trūksta šia tema.

Būna, ateini pas gydytoją, pasakai, kad nori tam tikros formos krūtinės, ir jis pritariamai linkčioja bei sako, kad padarys viską, ko pageidauji. Taip neturėtų būti. Kiekvieno mūsų kūnas yra skirtingas, fiziologija skiriasi, todėl ir sprendimai turėtų priimami individualiai. Gydytojas privalo būti atviras.
O čia dar kai ir plaukus sušukuoja bei masažą padaro, ko daugiau galima norėti?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (85)