Sekmadienį apie vidurdienį visos viešnios susirinko D. Bilevičiūtės studijoje Stiklių gatvėje. Čia vyko pasiruošimas šventei, mat gimtadienio dalyvės buvo įpareigotos paisyti aprangos kodo „1940 metai: visos moterys už laimę, meilę ir už vyrus!“.

Į studiją pasveikinti sukaktuvininkės atvyko grupė „Baika“. „Vienu žodžiu, su armonikomis nuo pat ryto“, - juokėsi dainininkė.

Specialiai dėl D. Bilevičiūtės gimtadienio buvo atidarytas sekmadieniais nedirbantis Vytauto Didžiojo karo muziejaus karo technikos Vilniaus skyrius. Čia skarelėmis ir akiniais pasipuošusios ponios fotografavosi karinės technikos fone, karstėsi ant tankų, krizeno ir šėliojo. Nors visą rytą sostinę merkė lietus, šventinės nuotaikos jis nesugadino - susiruošus į muziejų pasirodė pirmieji saulės spinduliai.

Vėliau ponios mėgavosi užsakytu masažu – gulėsi ant turmalino lovų. Pavakarę visos linksmybės persikėlė į vieną sostinės restoraną  – ten laukė gausus desertų ir kavos stalas bei bičiulių sveikinimai.

„Tikrasis mano gimtadienis ketvirtadienį, balandžio 9-ąją, bet tą dieną turėjau tarptautinį konkursą. Penktadienį vyko to konkurso filmavimas. Kitos draugės šeštadienį turėjo darbelio, tad nusprendėme švęsti sekmadienį. Bet tai jau arčiau tiesos. Balandžio 12 diena, tai ne rugpjūtis (pernai Daina iškilmingą puotą surengė rugpjūtį – DELFI)“, – DELFI kalbėjo sukaktuvininkė, grandiozinei šventei surengti pasirinkusi
sekmadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (463)