„Tai tarsi savotiškas medaus mėnuo, nes po vestuvių dėl darbų gausos vasarą buvome nutarę niekur nekeliauti, taip pat norėjosi, kad sūnus šiek tiek paaugtų, - pasakojo Deividas. - Pasirinkome egzotiškąjį Egiptą, nes norėjosi pajausti tikrą vasarą, kurios Lietuvoje nelabai būna. Iškart sutarėme, kad norime ramių, pasyvių atostogų, nes namie su sūneliu visos dienos ir taip labai aktyvios”.

Tiesa, atostogos prabėgo ne taip ir pasyviai, pora pasinaudojo proga panardyti atviroje jūroje ir pasigrožėti povandeniniu pasauliu. Agnė paskutinėmis dienomis vedė turistams aerobikos treniruotes, o Deividas karaoke sudainavęs F. Sinatros dainą „My way“ tapo viešbučio žvaigžde.

„Dar dabar gyvename įspūdžiais ir bandom grįžti į darbų sūkurį. Susibičiuliavome su vietiniais, nepajutome nei jų įkyrių žvilgsnių, nei dažnų siūlymų ką nors pirkti. Matyt, reikia mokėti su jais bendrauti… Vietiniai net klausė, ar neturime čia giminių, nes įdegęs pasirodžiau panašus į juos. Net sulaukėme pasiūlymo pasilikti ilgam laikui, bet tokia galimybe nepasinaudojome. Manęs laukia suplanuoti naujo albumo pristatymo koncertai, o Agnės aerobikos treniruotės. Labiausiai už viską pasiilgome sūnaus! Pažadėjome kitą kartą vykti visi kartu“, - sakė Deividas.

Poros viešnagės Egipte akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (97)