Šiandien Vilniuje, apie 16:30 val., aukštas vyras, apie 188 cm ūgio, liekno sudėjimo, plikas, apie 35 metų amžiaus, su juoda odine striuke ir mėlynais džinsais, – tiksliai visus įmanomus bruožus įvardijo D. Andriuškaitė. – Patekęs į pastatą tikrino visų kaimynų duris ir bandė patekti į vidų! Apsisaugokite nuo vagių.“

DELFI mergina pasakojo, kad tuo metu buvo namuose, žiūrėjo televizorių. „Kažkas pradėjo judinti rankeną, nesibeldė, tiesiog norėjo atidaryti. Per akutę pamačiau aukštą, pliką vyrą. Tikrino visų kaimynų duris“, – pasakojo Deimantė, kuri šiuo metu jau laukia filmuotos medžiagos ir ketina kreiptis į policijos pareigūnus.

„Pamatę nedelsiant skambinkite policijai“, – įspėjo Deimantė savo feisbuko draugus ir gerbėjus.

D. Andriuškaitės teigimu, vyriškis į laiptinę galėjo įsprukti su kitu žmogumi. „Žmonės, kurie gyvena su namų apsauga, palieka duris neatrakintas ir galvoja, kad tai saugu“, – tikino Deimantė pabrėždama, kad būtent dėl to ragina visus pagalvoti apie savo saugumą.

Anot jos, niekam neatidarius durų, vyriškis pats dingo iš laiptinės nusileidęs liftu.

D. Andriuškaitė, vos pamačiusi įtartiną asmenį, kreipėsi ir į policijos pareigūnus, tačiau šis paspruko anksčiau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)