Ne tik gražių žodžių, bet ir griežtos kritikos dalyviams niekada negailinti laidos „2 minutės šlovės“ komisija Mariaus Jampolskio bus išprovokuota parodyti ir savo neatrastus talentus.

„Lengva jums sėdėti ir kalbėti – „patinka, nepatinka“. Kad liežuviais malate puikiai, mes matome ir girdime. O ką dar mokate?“ – gindamas vieną iš dalyvių klausė laidos vedėjas.

Komisijos narys garsus humoristas Vitalijus Cololo nepasimes ir pirmasis ryšis provokacijai: „Aš įrodysiu, kad stambūs žmonės gali ne tik gražiai judėti ir yra labai artistiški, ne, dėmesio, stambūs žmonės puikiai šoka baletą.“

Vitalijus Cololo nejuokavo – jis patarimo kreipėsi į patį baleto primarijų Nerijų Jušką, kad šis jį pamokytų. Iš pradžių skeptiškai nusiteikęs N.Juška po pirmos Vitalijaus repeticijos prisipažino: „Aš esu apšalęs. Vitalijus yra neįtikėtinai muzikalus ir lankstus. Aš esu sužavėtas.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją