Apie tai, kaip sekėsi puošti eglutę, garsi dainininkė sutiko pasidalinti ir su Delfi skaitytojais. Moteris pasakojo, kad nors įprastai namuose padabina dirbtinę žaliaskarę, šįkart teko vežtis natūralią.

„Iš pradžių planavome dirbtinę, nes turime labai gražią, bet prisiminėme, kad ji išvežta į sandėlį kitame mieste. Todėl taip išėjo, kad nuvykome ir nusipirkome gyvą eglutę“, – pasakojo Liepa.

Į namus atvežta natūrali eglutė buvo padabinta žaisliukais, kuriuos sutuoktiniai nusipirko per pirmąsias kartu praleistas Kalėdas.

„Pas mus žaisliukai ne iš tėvų ar senelių, bet mūsų pačių nupirkti. Jie pagrindiniai, kuriuos būtinai užkabiname. Šalia visą laiką nusiperkame naujus. Ir tuos, kuriuos turėjome per pirmas Kalėdas, labai saugome, nes jie yra stikliniai.

Jei kažkada turėsime vaikų, labai norime juos išsaugoti. Tarp jų yra karūnos, rakto žaisliukai. Norisi, kad vieni užkabintų viršūnę, o kiti raktą ar karūną. Todėl tikimės, kad pavyks juos išsaugoti savo vaikams ir turėti tokią tradiciją“, – Delfi sakė ji.

Liepos ir Evaldo Norkevičių žaliaskarė

Pasiteiravus, ar jų mylimas augintinis nesugalvoja nukabinti žaisliukų, L. Mondeikaitė patikino, kad jis – geras šuo, tad nieko blogo niekada nedaro.

„Oi, ne. Jis net neina prie tos eglutės. Kai paliekame namuose, viską taip ir randame. Todėl jam eglutė, žaisliukai visai nėra problema“, – Delfi sakė dainininkė.

Tiesa, šįkart chaosą įnešė ne šuo, o patys Liepa su Evaldu, mat eglutei nupirkus naujas girliandas nesisekė jų išpainioti.

„Pas mus jų begalė ir kartu daug prailgintuvų, su kuriais galima viską vienu metu įjungti. Šiais metais irgi sugalvojau nusipirkti, bet nusipirkome kažkokią durną iš tūkstančio lempučių. Ji buvo visa susivėlusi, todėl mes gal dvi valandas bandėme ją atpainioti. Niekaip nepavyko, pradėjome pyktis ir sakėme, kad tai visiška nesąmonė. Kam čia turi būti malonus laikas? Metėme tą girliandą velniop ir puošėme kaip puošdavome kiekvienais metais“, – juokdamasi sakė moteris.

Nebelikus chaosui, sutuoktiniai pasinėrė į širdžiai mielas tradicijas – gėrė karštą vyną, ragavo mandarinus, imbierinius sausainius ir mėgavosi kalėdine muzika.

„Taip neskubant, ramiai papuošėme eglutę. Visada puošiame dviese. Nėra taip, kad aš viena, vyras vienas. Mes darome kartu. Jei nusprendžiame tą dieną, vakarą pasidarome laisvą ir kartu puošiame“, – pasakojo dainininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją