Džiugią žinią M. Motum pranešė socialiniuose tinkluose, pasidalinti šia naujiena ji sutiko ir su Delfi skaitytojais.

„Naujas šeimos papildymas“, – šalia trumpo vaizdo įrašo, kuriame ji įamžinta su išryškėjusiu pilvuku rašė M. Motum.

„Jaučiuosi labai gerai, pirmus du mėnesius jaučiausi prasčiau. Šis nėštumas visai kitoks nei pirmasis, jis buvo lengvesnis, o lyties kol kas nežinome“, – Delfi teigė M. Motum.

Tiesa, prieš žinią paskelbdama socialiniuose tinkluose, M. Motum pasidalijo ir vaizdo įrašu savo „Youtube“ kanale, kuriame įamžinta jos vyro B. Motum reakcija, sužinojus, kad šeima netrukus sulauks antros atžalos.

Delfi primena, kad 2020 metų gegužės mėnesį sutuoktiniai susilaukė pirmagimio, jiems gimė berniukas, kuriam išrinko Mavericko Williamo vardą.

Sutuoktiniai susipažino Lietuvoje. 2015-2017 metais Brockas žaidė Kauno „Žalgirio“ komandoje, o Martyna dirbo to paties klubo komunikacijos vadybininke bei vedė televizijos laidą „Time Out Žalgiris“.

„Susipažinome labai šiuolaikiškai – jis man parašė žinutę instagrame. Išėjome vakarienės. Tik visai neseniai Brockas prisipažino, kad po pirmojo mūsų pasimatymo jam atrodė, jog jis manęs visai nedomino. Gal ir galėjo taip pasirodyti, nes tądien tikrai daug dirbau, buvau pavargusi, o, kadangi susitikome tik 21 valandą, svajojau nusnausti“, – juokdamasi anksčiau Delfi pasakojo Martyna.

Po tokio susitikimo krepšininkas liko nežinioje: mergina išvyko į Londoną ginti magistrinio darbo.

„Išskridau iš karto po pirmojo mūsų pasimatymo. Anglijoje buvau dvi savaites. Grįžau – vėl keliskart susitikome. Simpatija jautėsi iš karto, tačiau mūsų santykiai rutuliojosi po truputį“, – pasakojo Martyna.

Moteris juokėsi, kad jųdviejų pasimatymų maratonas truko kone visą krepšinio sezoną.

„Prisimenu, kai gegužės mėnesį išvažiavau dirbti į „Eurolygos“ finalinį ketvertą, Brockas mane nustebino prisipažinimu: „Supratau, kad negaliu be tavęs“. Apskritai mūsų santykiai brendo pamažu, nors susitikdavome gana dažnai, kadangi nei aš, nei jis Lietuvoje neturėjome artimų bičiulių. Be to, mums nuo pačių pradžių buvo labai lengva bendrauti. Labai vertinau tai, kad mudviejų humoro jausmas sutampa. Man tai – pati svarbiausia savybė“, – patikino pašnekovė.

Vis dėlto įsimintiniausias jųdviejų romantiškos istorijos momentas – piršlybos.

„Pirmą kartą atvažiavau pas jį į Australiją. Čia praleidome vasarą. Likus kelioms dienoms iki skrydžio į Stambulą, kur tuomet žaidė Brockas, jis man sako: „Už valandos kelio nuo mano namų yra miestas prie jūros“. Pasiūlė ten nuvykti. Pamaniau – kodėl ne? Tik labai nusistebėjau, kai jis paprašė apsivilkti suknelę. Na, o paskui paaiškėjo, kad mūsų laukė romantiška vakarienė restorane. Jis buvo smulkiai viską suplanavęs. Pasirodo, į tą miestelį atvykome ne trumpam – likome nakvoti. O jis, kol puošiausi namuose, slapčia į kelioninę rankinę supakavo mano reikalingiausius daiktus ir įdėjo drabužių“, – pasakojo Martyna.

Prieš vakarienę Brockas buvo parengęs dar vieną staigmeną – skrydį sraigtasparniu.

„Labai nustebau, kai pamačiau sraigtasparnį. Skridau juo pirmą kartą! Kadangi Brockas parengė tiek staigmenų, kažkiek nujaučiau, kad piršis. Tačiau po skrydžio ir vakarienės šias mintis visiškai paleidau, pamiršau. Bet, grįžome į viešbutį, ir sulaukiau jo klausimo – „Ar būsi mano žmona?“ Ašarų buvo daugiau nei reikia. Verkiau ir aš, ir jis. Tiesiog tai buvo labai jautrus momentas“, – prisiminė pašnekovė.

Vestuves pora iškėlė Italijoje. Apie šventę Lietuvoje jie net nesvarstė, juk nuo paauglystės Danijoje gyvenusi, o mokslus Londone baigusi Martyna čia po ilgo laiko atsikraustė tik dviem metams. Tuo tarpu Brockas jau žaidė Stambulo krepšinio klube. Tuo tarpu vyro gimtinė, Australija, atrodė per tolimas kraštas artimiausiems giminaičiams ir bičiuliams sukviesti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją