Pasirodžius žiniai, kad „pupyčių“ kolektyvą palieka jo ilgametė narė Skaistė, buvo imta svarstyti, kas atlikėjos gyvenime pasikeitė. Juk daugelį metų grupėje dainavusi narė buvo neatskiriama jos dalis. Pasirodo, kad bent trumpam pasitraukti iš pramogų verslo Skaistę pastūmėjo su laiku atėjusi branda ir išmintis.

„Priežastys, kaip ir norai, kaupiasi ir kažkada juos turi paleisti bei judėti į priekį. Mano sprendimas nebuvo skubotas. Tai kurį laiką brendo. Supratau, kad gyvenime noriu pokyčių, iššūkių“, - pasakojo ji.

Viešai apie karjeros pokyčius prabilusi Skaistė sako, kad iškart pelnė artimųjų pritarimą: „Sulaukiau šeimos ir draugų palaikymo, todėl supratau, kad mano sprendimas buvo tinkamas ir pagrįstas“.

Tiesa, griežto „ne“ scenai dainininkė nesako ir vadovaujasi gyvenimiška taisykle „niekada nesakyk niekada“.

„Kas liečia sceną, negaliu sakyti, kad joje daugiau neatsidursiu. Juk gyvenimas kaip scena! Savitas spektaklis, kūryba, savęs išraiška. Neatmetu galimybės pakilti į koncertinę sceną kokiame dideliame renginyje ar ceremonijoje. Bet ar grįžčiau į panašaus formato grupę? Abejoju“, - teigia ji.

Paklausta ar šiuo metu ji palaiko ryšį su buvusiomis kolegėmis, Skaistė pabrėžia žodį „buvusiomis“.

„Jūsų klausime nuskambėjo žodis „buvusios“. Lyg ir atsakėte į jį. Jų planai ir veiksmai neįeina į mano dienotvarkės aptarimus. Sunku pasakyti kieno koks kelias bus. Aš atsakau tik už savo veiksmus ir norus. Poros išsiskiria, o scenos partneriai nustoja kartu koncertuoti. Aš nustojau domėtis koncertine veikla, nes ji manęs grupėje nebetenkino“, - sako pašnekovė.

OMG ("Naujos pupytės")

Dainininkė džiaugiasi, kad šiandien jos gyvenime atsirado vietos ir kitoms spalvoms. Nepaisant to, kalbėdama apie praeitį, ji taip pat išlaiko pakilų toną.

„Gyvenime buvo keli periodai, kuriuos lydėjo jaunatviškumo svajonės, nerūpestingumas, vaikiškas džiaugsmas ir populiarumo skonis. Jaučiu, kad šiuo metu įžengiu į visai naują etapą, kupiną suvokimo, žingeidumo, naujos patirties. Kryptingai siekiu naujų rezultatų moksluose, puikaus sutarimo savo šeimoje ir vystau planus ateities kelionėms“, - dėsto ji.

Neseniai iš atostogų grįžusi Skaistė tiki, kad būtent kelionės praplečia požiūrį į gyvenimą, todėl planų sąraše jų laukia dar ne viena. „Juk tai visada reiškia naujas pažintis, galimybes, idėjas“, - tikina buvusi „pupyčių“ narė.

Šiuo metu apie savo ateitį Skaistė kalba gana miglotai, tačiau atskleidžia, kad dabar save realizuoja grožio procedūrų srityje, kurioje nuolat stengiasi stiprinti savo žinias.

„Mano mokslai yra glaudžiai susiję su grožio bei estetikos sritimi. Tai mane jau seniai domino, tad nusprendžiau praktikuotis ir kaupti žinias iš geriausių Lietuvos specialistų. Ateities planų nelabai noriu išduoti, bet jei viskas pavyks, manau, kad dauguma mane sutiks grožio versle“, - išduoda pašnekovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)