Tačiau išsiskyrę merginos neilgai teištvėrė – prieš porą savaičių žiniasklaidą pasiekė naujiena, jog „Mango“ vėl susivienijo, tačiau šįsyk – bendram kelionių verslui.

Merginos atidarė kelionių agentūrą ir visą savo laiką skiria darbinėms kelionėms, kurių metu siekia užmegzti kuo daugiau naudingų kontaktų su viešbučiais, klubais bei kitas poilsiautojams aktualias paslaugas teikiančiais subjektais.

Šnekinant Rimą apie vieną po kitos sekančias keliones į populiariausius kurortus, paaiškėjo gana netikėtas faktas – ji niekada nemėgo ir dabar nemėgsta fotografuotis.

„Aš tikrai nekenčiu fotografuotis. Po „Mango“ išsiskyrimo neturiu pasidariusi nė vienos savo nuotraukos. Man tai yra kančia“.

Paklausta, kaip ištvėrė ištisą dešimtmetį muzikinės karjeros, kupinos įvairiausių fotosesijų, Rima prisipažino turėjusi nemažai dirbti su savimi: „Fotkinimasis man visada buvo darbas, o ne pramoga. Visus tuos dešimt metų su „Mango“ aš lipau per save“.

DELFI nuotraukų albume - Rima „Mango“ laikais:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją