„Noriu visus informuoti, kad nei aš, nei Martynas į siūlomą <...> kelionę su „Virtuvės mitų griovėjais“ NEVYKS, o VMG yra oficialiai iširę. Nenoriu, kad žmonės būtų KLAIDINAMI, nes VMG yra tik prekinis ženklas, su kuriuo aš ir Martynas nebedirbame“, - savo asmeninėje paskyroje rašė A. Gadžijevas.
Ali Gadžijevo žinutė socialiniame tinkle
„Šiandien visi draugai ir pažįstami klausinėja, ar aš taip pat važiuoju į šią kelionę. Todėl ir pasirašiau socialiniame tinkle, jog žmonės nebūtų klaidinami. Nenorėjau, kad būtų klaidinama visuomenė, kad į kelionę važiuoja Ali, Martynas ir Alfas. Tegu jis įvardina konkrečiai, kas iš buvusių „Virtuvės mitų griovėjų“ vyks į tą kelionę. Turbūt važiuoja Alfas, bet be mūsų, - DELFI portalui sakė Ali. - „Virtuvės mitų griovėjų“ vardas asocijuojasi su trimis personažais, tačiau dabar yra likęs tik vienas, tegu jis vienas važiuoja ir publikuojasi.“
Internete siūloma kelionė su "Virtuvės mitų griovėjais"

Iširusi „Virtuvės mitų griovėjų“ trijulė šiuo metu užsiima skirtingomis veiklomis. Martynas atidaręs restoranų tinklą, Ali nuo ryto iki vakaro pluša savo šokoladinėje. Alfas Ivanauskas taip pat turi gausybę veiklos televizijoje.

„Jei mes eisime į viešumą ar televiziją, taip pat tik su savo projektais. Ateityje yra numatyta išleisti vaikams skirta „Virtuvės mitų griovėjų“ knyga, bet šis projektas taip pat yra su klaustuku“, - neslėpė A. Gadžijevas.

Tarp A. Ivanausko ir A. Gadžijevo su M. Praškevičiumi prieš kurį laiką perbėgo juoda katė. Dėl viduje kilusių nesutarimų Ali su Martynu paliko „Virtuvės mitų griovėjų“ komandą.

„Jei santykiuose yra melagysčių ar paslapčių, jos vis tiek galiausiai išlenda į paviršių. Todėl mes su Martynu ir pabėgome“, - detalizuoti nebuvo linkęs Ali.

Tuo tarpu A. Ivanauskas DELFI sakė, jog „Virtuvės mitų griovėjų“ komandą sudaro ne trys, bet daugiau nei dešimt žmonių.

„Mes niekur ir nerašome, kad į kelionę vyksta Ali ar Martynas. „Virtuvės mitų griovėjų“ komandą sudaro ne trys, bet vienuolika žmonių. O į kelionę vykstu aš“, - sakė A. Ivanauskas.

Beje, vyras džiaugėsi, kad buvęs kolega padeda populiarinti šią kelionę.

Internete siūloma kelionė su "Virtuvės mitų griovėjais"
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)