Kaip Delfi patikino Vilniaus regiono apylinkės teismo atstovė Daina Stasiukynienė, teismas birželio 10 dieną ieškinį nusprendė tenkinti.

Delfi primena, kad pora oficialiai išsiskyrė 2015-ųjų metų gegužę. Po skyrybų teismas K.Rupulevičių įpareigojo kas mėnesį mokėti dviejų sūnų išlaikymui po 230 eurų.

Tačiau paaiškėjo, kad K. Rupulevičius alimentų sūnums nemoka, todėl dėl teismo nutarties nevykdymo šio reikalo ėmėsi antstoliai. Situaciją imta spręsti teisme.

Pora kartu pragyveno 13 metų ir susilaukė dviejų sūnų: Rapolo ir Anupro.

2015 metais laidoje „Prieš srovę“ buvęs aktorės bei Seimo narės Astos Baukutės mylimasis Kęstutis Rupulevičius atvirai išklojo viską apie poros skyrybas ir alimentų skandalą.

„Kažkada vienas kolega man sakė: „Tu važiuok, atsiprašyk, gėlių nupirk, pabendraukit“. Aš galiu gėlių nupirkti, pabendrauti, bet aš nežinau už ką turiu atsiprašyti, – klausė K. Rupulevičius. – Už tai, kad aš esu aš? Už ką? Paaiškinkite man, už ką ir aš atsiprašysiu“. Vyras teigė negavęs atsako ir į savo žinutę buvusiai širdies draugei. „Per 13 kartu pragyventų metų, ką aš tokio blogo padariau, kad su manim galima taip elgtis?“, – žinutėje klausė K. Rupulevičius.

„Jei ji būtų įvardinusi, kad buvau šiknius, tai gerai, supratau ir taisysiuos, einu atsiprašyti, bet aš negavau nieko. Aš nežinau, už ką. Už tai, kad aš auginau vaikus, kai Asta buvo Seime ir vaikai buvo ant mano sprando?“, – klausė K. Rupulevičius.

Gerokai anksčiau A. Baukutė yra sakiusi, jog nori vienintėlio dalyko – kad po skyrybų Kęstutis neužmirštų, kad turi vaikų ir jo pareiga yra juos išlaikyti. Tuo tarpu pats K. Rupulevičius atviravo, jog apie skyrybas sužinojo net ne iš A. Baukutės. Esą 2015-ųjų liepos mėnesį jis gavo mįslingą teismo sprendimą, kad jis ir Asta jau nebe vyras ir žmona.

„Nežinojau, kad ji neša pareiškimą skyryboms. Turėjau gauti teismo šaukimą, ji žinojo mano adresą, mano telefonas nesikeitė jau nuo 1998 metų. Esmė yra tame, kad advokato tikslas buvo specialiai manęs nerasti, kad negalėčiau apskųsti jų sprendimo. Vyko futbolo varžybos, žaidžiant tik vienai komandai“, – atskleidė K. Rupulevičius.

Vyras laidoje atviravo, kad poros santykiai ėmė blogėti kai A. Baukutė tapo parlamentare, o jis pats gavo aplinkos ministro patarėjo postą. Pasak K. Rupulevičiaus, tuomet ji laiko vaikams beveik nebeturėjo, nors po to, kai A. Baukutė Seime maitino sūnelį krūtimi, visuomenėje ir buvo susiformavęs Astos, kaip puikios mamos, įvaizdis.

„Ji normali mama, nepasakysiu, kad puiki“, – pakomentavo Kęstutis.

„Pasakysiu paprastą anekdotą: kokius tris dalykus moteris gali padaryti iš nieko? Šukuoseną, mišrainę ir skandalą. Su šukuosena Astai – pastoviai problemos, mišrainės – nu, nelabai sekėsi, bet skandalas, tai visada pirmoje vietoje. Nesvarbu, kur tik nuvažiuodavome, jei Asta pajunta, kad nėra dėmesio centre, tai, žinok, kad valandos bėgyje jau turėsime išvažiuoti, su kuo nors susipyksime arba ji išsilies ant manęs“, – kartėlio neslėpė pašnekovas.

Tuomet buvo pranešama, kad trys ketvirtadaliai K. Rupulevičiaus algos priskaičiuojami alimentams, kurie nepasiekia A. Baukutės, kadangi yra kaupiami anstolio sąskaitoje, kol vyksta teismas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)