„Aš jos realybėje net nesu matęs. „Facebook'e“ paspaudžiame prie vienas kito nuotraukų „patinka“ ir tiek. Labai smagu, kad kažkam įdomus mūsų bendravimas. Neturiu nieko prieš Simoną. Ji labai smagi, bendraujanti mergina, siekianti savo tikslų“, – DELFI kalbėjo I. Barysas.

Sportininkas tikino, kad jo širdis priklauso merginai, su kuria jis neseniai išsiskyrė. Ignas teigė nežinantis, kas galėjo sukelti šį skandalą. Po spaudoje pasirodžiusių žinučių vaikinas neslėpė sulaukęs ir kandžių draugų pašaipų dėl jo santykių su Simona.

Šiuo metu didžiausias I. Baryso rūpestis – ne širdies reikalai, o rudenį laukiančios itin svarbios sporto varžybos, kurioms jis intensyviai ruošiasi.

Apie santykius su bušido kovotoju DELFI kalbinta S. Milinytė kalbėjo kiek kitaip. Dainininkė negailėjo sportininkui komplimentų ir teigė, kad jis yra „nuostabus žmogus ir nerealus draugas“. S. Milinytė neslėpė, kad su I. Barysu susipažino internete. Pasak atlikėjos, pirmasis jai parašė Ignas ir jie ilgai susirašinėjo.

„Asmeniškumų nenoriu viešinti ir apibūdinti santykių kokiu nors žodžiu. Mes bendraujame ilgai, negaliu pasakyti apie jį nė vieno blogo žodžio. Santykių būsena tegu lieka paslaptyje“, – DELFI kalbėjo S. Milinytė.

Mergina atskleidė, kad po kelių dienų planuoja kelionę į populiariausią Lietuvos pajūrio kurortą, kur, pasak jos, šiuo metu vieši I. Barysas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (365)