Ketvirtadienio vakarą E. Citovičiūtė kartu su merginų šokėjų grupe „Girls Only“ filmavosi naujame, bušido varžybų turnyrą KOK World GP 2015“ pristatančiame klipe. Seksualaus video filmuko darbai vyko vieno sostinės sporto klubo bokso ringe.

Prieš ketverius metus kartu su Elita dirbti bušido mergaite pradėjo dar keletas gražuolių, tačiau tik „Mis Publika“ nugalėtojai pavyko taip ilgai džiaugtis šiomis pareigomis. „Vienos merginos neįtiko organizatoriams, kitos išėjo. O aš vis dirbu, man šis darbas labai patinka“, – DELFI kalbėjo E. Citovičiūtė. Pasak merginos, jos nevargina fotosesijos, filmavimai, publikos dėmesys. Tokie darbai tik teikia malonumą.

Elita Citovičiūtė ir "Girls Only" šokėjos filmuojasi klipe

Merginą atpažįsta ne tik lietuviai bušido mylėtojai, bet ir užsieniečiai. Visai neseniai E. Citovičiūtė kartu su savo vaikinu atostogavo Karibuose. Skrendant atgal į Lietuvą, nuo Elitos akių nenuleido stiuardas. Po kelių minučių jis atnešė gražuolei pakvėpintą gėlę, kuri buvo sulankstyta iš servetėlės. 

„Labai nustebau, juk šalia miegojo mano draugas. Išlipant iš lėktuvo pamačiau, kad stiuardas manęs laukia. Priėjo, paprašė vaikino su manimi nusifotografuoti. Stovėjome nieko nesupratę. Tada jis paaiškino, kad yra bušido gerbėjas, dažnai mato mane per sporto televiziją. Buvo labai malonu, kad mane atpažino“, – DELFI kalbėjo E. Citovičiūtė.

Elita Citovičiūtė

Niekam ne paslaptis, kad Elita sulaukia labai daug dėmesio iš vyrų tiek internete, tiek bušido varžybose. Mergina DELFI tikino, kad dėl to konfliktų su antrąja puse nekyla. „Aš esu toks žmogus, kuris klauso tik savęs. Esu užsispyrusi, darau tai, ką aš noriu. Jis manimi pasitiki. Negalėčiau būti su žmogumi, kuris mane laikytų uždaryta narvelyje, vadovautų. Visada galima rasti kompromisą. Be to, dirbdama bušido mergaite, aš užsidirbu sau pinigų“, – sakė E. Citovičiūtė.

Pasiteiravus, kodėl mergina nepristato jai dovanų negailinčio vaikino visuomenei, Elita sakė, kad tai ne jos, o jo pasirinkimas. Pasak merginos, kai ji myli žmogų, nori visiems parodyti, pasidžiaugti, šaukti visam pasauliui, kaip jai yra gerai. Tačiau E. Citovičiūtės sužadėtinis nemato tame prasmės. „Jis nemėgsta viešumos, jam ji nėra reikalinga“, – kalbėjo Elita.

Klipo filmavimo akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (83)