„Niekada manęs nepamatysite netvarkingais nagais. Ir nors labiausiai patinka prancūziškas nagų dizainas, fotosesijoje mielai išbandžiau ryškias spalvas. Jos man labai patiko, puikiai tiko prie stiliaus ir pavasariškos nuotaikos“, – pranešime spaudai šypsojosi moteris, fotosesijoje demonstravusi klasikinę raudoną ir dangaus mėlynumo spalvas.

Socialinių tinklų žvaigždė, dukrelės mama ir verslininko Danieliaus Bunkaus sužadėtinė – viena iš tų moterų, kurios visada atranda laiko sau. Buvęs modelis žavi savo gerbėjus nepriekaištinga išvaizda. Pietų Prancūzijoje gyvenanti V. Siegel gimtinėje lankosi dažnai. Žinoma moteris į Lietuvą grįžta ne tik dėl darbų, bet ir grožio procedūrų.

V. Siegel juokėsi, kad Kanuose išbandė ne vieną manikiūro saloną, tačiau niekas taip gerai nenulakuodavo nagų, kaip kad Vilniuje. Viktorija teigė, kad jos kosmetinėje galima rasti ne vieną lietuvišką produktą. Todėl moteris labai džiaugėsi galinti prisidėti prie lietuviškos kosmetikos populiarinimo. „Grįžus į Lietuvą pasidarau manikiūrą, pedikiūrą, botokso plaukams procedūrą, užsuku pas kosmetologę. Tenka gerai paplušėti, kol visur spėju. Bet rezultatai atperka viską“, – tikino gražuolė.

Fotosesijos akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)