Pop žvaigždės advokatai visoms trims įmonėms grasino iškelti bylą už B.Spears įvaizdžio naudojimą be jos sutikimo, po to, kai farmacijos įmonės išplatino nuotraukas su dainininke, kur ji viename Londono oro uoste laiko dėžutę su "Zantrex-3" piliulėmis.

Farmacinės kompanijos "Zoller Laboratories LLC", "DG Enterprises" ir "Basic Research LLC" aiškino, kad jie legaliai naudoja šias nuotraukas ir paprašė federalinio teisėjo patvirtinti, kad jie nenusižengė federaliniams ar valstybės įstatymams. Ieškinį jie pateikė praėjusių metų lapkričio mėnesį, o B.Spears atsovaujantys teisininkai iki šiol nedavė jokio atsakymo.

Federalinis teisėjas Paulas Casselis pareikalavo pop žvaigždės paaiškinti, kodėl ji į skundą neatsakė iki nurodyto galutinio termino šių metų rugsėjo mėnesį. Jis pridūrė, kad jei ji ir toliau ignoruos ieškinį, bylą "varžovui neatvykus" laimės kompanijos.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją