Apie tai, kad brolių laukia romantiška vakarienė su gyva muzika ir maloni staigmena, DELFI užsiminė Tatjana Lavrinovič. Tačiau visų detalių atskleisti nenorėjo, nes antraip siurprizas būtų sugadintas patiems jubiliatams.

"Vakar po varžybų žmonos pasakė, kad važiuojame pavakarieniauti. Tačiau nuvykus į restoraną padavėjos sutriko, esą stalelis buvo užsakytas rytojui. Dar žmonos su jomis "pažaidė" ir labai susikrimto, kaip jos taip galėjo susimaišyti dienose. Išsigandome, kad liksime be vakarienės, todėl su broliu pasiūlėme važiuoti į kokią kitą vietą, - DELFI pasakojo Kšyštofas Lavrinovičius. - Tačiau stalelį vis dėlto gavome ir neilgtrukus mūsų aptarnauti atėjo... Robertas Javtokas. Paklausė, ko norėtume užsisakyti. Žmonos brolis, atvažiavęs iš Rusijos, atnešė mums meniu. Paulius Jankūnas pristatė patiekalus. Mums buvo didelė staigmena, nes taip netikėtai pasirodė draugai ir kolegos krepšininkai, suvažiavę pasveikinti mūsų iš Rusijos, Lenkijos, visos Lietuvos."

Puotai įsibėgėjus, Darjušo ir Kšyštofo laukė dar viena staigmena. Jiems vaizdo klipą sukūrė ir muzikinį sveikinimą padovanojo žmonos su vaikais. O galiausiai visiems susirinkusiems svečiams koncertą surengė E. Dragūnas.

"Buvo labai geras koncertas, - džiaugėsi staigmenų kupinu vakaru K. Lavrinovičius. - Tai buvo vienas iš geriausių mano gimtadienių. Galvojome ramiai pavakarieniausime keturiese ir viskas. Kas keisčiausia, netgi vaikai neprasitarė apie staigmeną. Komandos draugai pakvietimus į šventę jau turėjo prieš dvi savaites, bet irgi nei vienas neišdavė apie mums su broliu rengiamą staigmeną."

Paklausus, ar broliams po įtemptų varžybų užteko dar jėgų linksmybėms, krepšininkas užtikrino, kad tikrai pakako. "Tiesa, pirmą valandą buvome šoko būsenoje. Bet po to įsivažiavau, tai buvo labai gerai", - DELFI pasakojo jubiliatas.

Staigmenų kupiną vakarą broliai sulaukė ir netikėtų dovanų. Tiesa, jie vienas kitam jau seniai nieko nebedovanoja gimtadienio proga. "Tik pasveikiname vienas kitą, kokį eilėraštuką juokingą parašome. Per tiek metų jau nebežinome, ką dovanoti vienas kitam, - juokėsi Kšyštofas. - Svarbiausia, kad tik sveikatos būtų."

Kol kas visų dovanų išpakuoti nespėję krepšininkai gavo ir tokią dovaną, kurią sunku buvo nuslėpti. "Komandos draugai padovanojo mums su Darjušu po medžioklinį šautuvą, - džiaugėsi K. Lavrinovičius ir čia pat papokštavo. - Tik svarbiausia, kad kiti draugai šovinių nepadovanotų, kad mums netektų pašaudyti."

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (235)