Nors J. Statkevičiaus vadybininkė DELFI komentaro taip ir nepateikė, tačiau pats dizaineris savo nuomonę išreiškė feisbuko paskyroje.

„Juokėmės, pasišnekėjome su anglais! Maloni pažintis! Išsiaiškinome ir jiems patiko mano darbai! O, sako, jūsų draugai iš Lietuvos, tai pikti! Skundė ir juodino! Gėda! Aš nesistebiu! E-parduotuvei reklama! O šiems kukliems ir visada padoriems, ir pavydiems lietuviams maža dovanėlė!“, – rašė J. Statkevičius bei kartu paviešino ir ant sienos nupiešto penio nuotrauką.

Tuo tarpu patys „Cockheart“ kūrėjai savo oficialioje feisbuko paskyroje kalbėjo kiek kitaip.

„Mėgdžiojimas yra nuoširdžiausia meilikavimo forma...“, - Oscaras Wilde`as.

Mums meilinasi pripažintas dizaineris Juozas Statkevičius, pasisėmęs įkvėpimo iš mūsų logotipo ir atkartojęs jį savo naujausioje kolekcijoje.

Tačiau, Juozai, kad ir kaip meilu tai bebūtų, mūsų autorių teisės kelia jums šiek tiek keblumų toliau savarankiškai tai daryti. Vietoj to mes su džiaugsmu atsiųstume vienus iš savo originalių marškinėlių, kaip pasveikinimą prisijungus prie „Cockheart“ šeimos – mums tereikia sužinoti jūsų dydį ir kur juos atsiųsti.

Mes, „Cockheart“, siunčiame paprastą žinią ir turime originalų logotipą, ir gerbiame visus už jų unikalumą. Prašau, būkite savimi, o mes būsime „Cockheart“!“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (335)