Moteris su jųdviejų dukrele šiuo metu gyvena Airijoje.

Neseniai keliose TV gyvenimo būdo laidose žinomas boksininkas pasakojo, jog nežino, kaip jiems su Dovile seksis ateityje, mat mažai matosi.

„Ji su mama netrukus atvažiuos į Lietuvą, galėsiu su Guste praleisti bent dvi savaites, - dar rugsėjo pradžioje sakė Evaldas, - nors dar nenupirkau jai dovanų, dabar ji gaus viską, ko tik paprašys, o jei sakote, kad išlepinsiu, nieko, tokius mažus vaikus reikia lepinti“.

Žurnalistams ėmus domėtis charizmatiško vaikinuko iš Šilutės, parvežusiu Lietuvos boksui medalį, gyvenimu, jis prasitarė tik tiek, kad Airijoje turi draugę Dovilę, kuri augina jų dukrą.

„Mano mergina buvo iš Šilutės, jos tėvai išvažiavo į Airiją užsidirbti ir pasiėmė ją kartu, buvom labai jauni, aš neturėjau jai ką pasiūlyti, gyvenau Vilniuje bendrabutyje ir visą savo laiką skyriau boksui“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)