Pasak A. Šedžiaus, šioje skyrybų dramoje bendro susitarimo tikėtis nereiktų, todėl net jei teismas bus palankus M. Šedžiuvienei ir vaiko globą priskirs jai – Andrius teismui pateiks skundą, o jei sūnaus globa bus skirta tėvui – analogišką skundą teismui turėtų pateikti Monika.

Nuosprendį skyrybų byloje Andrius ir Monika išgirs už teismo ribų, todėl pirmadienį jiedu nesusitiks. Nepaisant to, buvusi pora vienas su kitu nevengia bendrauti per žiniasklaidą. Pirmadienį išplatintame pranešime spaudai Monika interviu metu televizijoje negailėjo aštrių žodžių savo vaiko tėvui.

„Mano žiniomis, mano vaiku daugiausiai rūpinasi tėčio draugės. Tai tas moterų keitimas ir tėčio vis kitų moterų matymas, mano nuomone, nėra pavyzdys, kurį norėčiau diegti savo vaikui“, – LNK laidoje rėžė 27-erių M. Šedžiuvienė.

„Kartais man tikrai nesuprantama kaip žmogus nesugeba paminti savo principų, nuleisti ego, ir visiškai ramiai išsispręsti tam tikras problemas. Mūsų didžiausia problema – vaiko globa. Nediskriminuoju vyrų, bet logiška ir taip priimta, kad mama augina vaiką. Nepaisant to, aš neriboju sūnaus matymosi su tėvu... Jis gali matytis su juo kiek nori. Tačiau jis nesilaiko savo paties inicijuoto ir sudaryto matymosi grafiko. Man labai įdomu, kodėl aš, dirbanti, planuojanti savo laiką vis turiu derintis prie jo. Ar jis įsivaizduoja, kad mes nuo jo esam priklausomi, ir jam pavaldūs?“ – laidoje „Nuo... Iki...“ svarstė dainininkė ir vizažistė.

Apie Monikos skyrybas su 43-ejų verslininku prabilo ir jos kolegė Oksana Pikul-Jasaitienė.

„Te nesupyksta Andrius, bet iš šalies jis atrodo kaip boba. Na, tikrai kaip boba. Einu papyksiu... Toks jausmas, kad jam semkutes reikia atnešti glaudyti į teismą! Tu vyras galų gale, ar ne vyras? Jei normalus vyras, kaip tu gali iš normalios moters paimti vaiką? Lai nesupyksta, bet paskutiniu metu jis atrodo kaip tikra moteriškė. Gal per daug leidžia laiko su jaunom moterim ir sumoteriškėjo...“, – rėžė ji.

Šiuos pasisakymus spėjo pamatyti ir pats A. Šedžius, kuris DELFI patikino, kad į bičiulių kalbas jis nėra linkęs kreipti dėmesio.

„Pirma, mano nuomone, laukia dar tolimesnis procesas. Sprendimas vis tiek nebus palankus man arba Monikai, todėl jis bus skundžiamas vienos ar kitos pusės noru.

Antra, Oksana man nėra autoritetas, todėl tai, ką ji šneka yra jos reikalas, nes aš visiškai į tai nereaguoju. Aš Oksanos pasisakymą prilyginčiau visiems tiems komentarams, kurių būna įvairiausių arba dar kitaip pasakysiu – klausyti, ką sako Oksana yra lygiai tas pats lyg skaitytum, kas parašyta ant viešo tualeto sienos. Nesu linkęs reaguoti nei į Oksanos, nei kitų pupyčių pasisakymus, kurios man yra visiškai niekas“, – sakė verslininkas.

Pasiteiravus, kaip jis vertina M. Šedžiuvienės išsakytą nuogąstavimą, kad judviejų sūnumi dažniausiai rūpinasi jo neretai besikeičiančios mylimosios, Andrius nedaugžodžiavo: „Tai tėra moteriška fantazija ir net neturiu, ką pakomentuoti“.

„Mūsų pagrindinis nesutarimas – vaiko gyvenamoji vieta. Jei ji bus nustatyta su Monika – aš apskųsiu teismo nuosprendį, o jei vaiko gyvenamoji vieta bus paskirta man – tokį sprendimą apskųs Monika. Tai natūralu. Dėl visų kitų dalykų mes net neturime ginčo“, – DELFI tikino verslininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (268)