Nuomonės formuotojai Ievai Swan draugiją renginyje palaikė banglenčių sportu užsiimantis mylimasis Donatas Meškauskas. Ieva – tikra aktyvaus laisvalaikio mylėtoja, vasarą laiką leidžianti gryname ore, o rudenį prisimenanti ir patinkančias kavines.

„Smagu, kad Vilniuje yra daug įvairių vietų, kur galima nueiti paklausyti skirtingos muzikos. Tai ypač aktualu atšalus orams, kai norisi daugiau laiko praleisti viduje“, – pranešime spaudai kalbėjo I. Swan.

Šventėje dalyvavo ir nuomonės formuotoja Inga Žuolytė. Vakaro viešnia teigė, kad mielai išeitų dažniau į miestą prasiblaškyti, tačiau rudenį sunkiai pavyksta suderinti šeimą, darbą ir linksmybes su draugais.

Moters sekėjai žino, kad Inga yra tikra gyvos muzikos mylėtoja, o ypač – visiems puikiai pažįstamų lietuviškų dainų.

„Man labai patiko šio baro konceptas, nežinau Vilniuje kitos tokios vietos, kur gyvai sugrotų tau patinkančią dainą. Užsakinėjau ne vieną kūrinį sau ir draugams, prisišokau, labai smagiai praleidau laiką. Mano pageidavimu skambėjo „Hiperbolės“ hitas „Sugrįžk“, Vaido Baumilos „Myliu“ ir kitos puikiai žinomos dainos“, – įspūdžiais dalijosi I. Žuolytė.

Renginio nepraleido ir grupės „69 danguje“ Ingrida Martinkėnaitė. Žinoma moteris vasarą ir rudens pradžioje turėjo koncertų maratoną, todėl į renginį atvyko su septyniolikmete dukra Marija, kuri norėjo išgirsti grupę „Baltasis kiras“.

„Vasara mūsų grupei buvo ypač darbinga, spalį jau galima lengviau atsikvėpti. Šiuo metu planuose atostogos, o vėliau laukia kalėdinių renginių bumas. Vakarėliai man yra darbas, o poilsis – namie su knyga ir arbatos puodeliu. Kol kolegės koncertuoja Amerikoje, likau Vilniuje su šeima. Šis vakaras man labai smagus, spėjau ir pašokti, ir pabendrauti su sutiktomis bičiulėmis. Pirmą kartą esu „Baltojo kiro“ koncerte, bet puikiai žinau šią grupę, jos dainos dažnai skamba važiuojant su vaikais automobilyje“, – pasakojo I. Martinkėnaitė.

Fotografė Jurga Anusauskienė į šventę atvyko su sūnumi. Neseniai susižadėjusi moteris pasakojo, kad išėjus pavakaroti į miestą su būsimu vyru Nerijumi linksmybės užsitęsia iki paryčių. „Nerijus šešias savaites būna išvykęs dirbti į užsienį, o vėliau tris savaites būna namuose. Per tą laiką turime spėti labai daug ką nuveikti. Šiuo metu planuoju didelį Helovino vakarėlį, tai mano mylimiausia šventė. Šis vakarėlis labai smagus, muzika yra labai svarbus dalykas mano gyvenime. Gyva muzika visada sukuria išskirtinį įspūdį ir gerą nuotaiką. Nuostabi, nostalgiška ir šiai vietai labai tinkanti idėja užsisakyti mylimą dainą iš muzikos meniu. Man tai primena mano jaunystės laikus“, – kalbėjo J. Anusauskienė.

Komplimentų naujai vietai negailėjo ir fotografas Gediminas Žilinskas. Žinomas vyras į renginį atvyko su sužadėtine Beatriče Brusokaite. Sūnų Kosmosą auginanti pora džiaugėsi, kad porai valandų ištrūkti į miestą leido anūką prižiūrinti močiutė.

„Tėvystė yra vienas įdomiausių mano gyvenimo nuotykių. Kiekviena diena yra kitokia, vaikas auga kosminiu greičiu ir nuolat mus stebina. Kol kas mūsų išėjimai į miestą yra labai reti. Močiutės mielai padeda dieną, o vakarais nori pailsėti. Žinau „Neringos“ barą nuo senų laikų, pamenu, anksčiau čia buvo retro stiliaus baras. Labai smagu, kad vakaro metu skamba gyva muzika, tai kuria gerą atmosferą. Vilniuje tokių vietų beveik nebėra, visur groja didžėjai. Gyvos muzikos grupes išgirsti tik per vestuves arba koncertą“, – įspūdžiais dalijosi renginio svečias.

Šventiniame vakare taip pat apsilankė vedybų planuotoja Karolina Meginytė, krepšininkų Kšyštofo ir Darjušo Lavrinovič žmonos Edita ir Tatjana su bičiulėmis, vizažo meistrė Justina Gafaro, interjero dekoratorė Erika Valiukaitė, scenografas Lukas Svirplys, dainininkė Marija Grabštaitė, pianistė Ieva Dūdaitė-Radžiūnė su vyru Marijonu, drabužių kūrėja Vidmantė Martikonytė-Medišauskienė su vyru Pauliumi, aktorius Šarūnas Banevičius su žmona Egle, žurnalistas Edvardas Žičkus, režisierė ir choreografė Marija Simona Šimulynaitė su vyru, iliuzionistas ir renginių vedėjas Mantas Wizard, žurnalistas Martas Kalendra, renginių vedėja Viktorija Šaulytė-Mockė ir stilistas Joringis Šatas, aktorė Redita Dominaitytė su dukra, tituluota gražuolė, kosmetologė Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė Pitkauskienė, renginių organizatorė Kristina Kaikarienė su dukra Kriste, laidų vedėja Daiva Tamošiūnaitė, modelis Justina Ieva Steponavičiūtė, vyno ir maisto nuomonės formuotoja Urtė Mikelevičiūtė, menininkė Jolita Vaitkutė, aktorė Vaida Lisikaitė, menininkė Monika Dirsytė, šokėja ir drabužių kūrėja Eglė Andreikaitė, stilistė Greta Žvinklytė, drabužių dizaineris Aleksandras Pogrebnojus su drauge ir kiti svečiai.

Vakarėlio akimirkos:

Legendinio restorano „Neringa“ rūsyje įsikūręs „Neringa Basement Bar“ jau pelnė gyvos muzikos mylėtojų simpatijas. Du dešimtmečius skaičiuojantis baras prieš porą metų visiškai atsinaujino. Vietos išskirtinumas – scena, ekranai ir lengvai transformuojama erdvė, idealiai tinkanti oficialiems renginiams ar privatiems vakarams.

Nuo rudens penktadieniais bare rengiami gyvo garso vakarėliai, per kuriuos iš muzikos meniu dainas renkasi baro lankytojai. Pramogą su malonumu išbandė ir renginio dalyviai. Vakaro svečių taip pat laukė specialus gėrimų meniu bei virtuvės šefo paruošti užkandžiai. Šventinę nuotaiką kūrė vakarėlyje dirbusios vizažistės, blizgučiais puošusios svečių veidus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją