Pasirodo, kad kiek anksčiau papuošti Kalėdų eglutę B. Navickaitę paskatino ne kas kitas, o jos dukra. Mergaitė buvo įkvėpta Palangos miesto eglės, todėl širdį sušildančių papuošimų panoro ir savo namuose.

„Mano vaikas labai laukia Kalėdų. Buvome Palangos eglutės įžiebime, tai jai taip patiko ta eglė ir Kalėdų senelis, kad nenustojo kalbėti apie šį renginį, prašė eglutės ir namuose. Kitą dieną visoje Palangoje ieškojome gyvos eglutės, tačiau, neradus tinkamos, nupirkome dirbtinę“, – Delfi pasakojo mergaitės mama.

B. Navickaitės namų eglutė

Žibančia namų puošmena B. Navickaitė pasidalijo ir socialiniuose tinkluose. Ten ji paviešino porą nuotraukų, vienoje jų matyti ir mažoji namų šeimininkė.

„Ji tikrai puošė eglutę. Ji pati kabino žaisliukus, man net neleido jų kabinti, nes pati labai norėjo“, – juokėsi pašnekovė.

Socialinėje erdvėje internautai pastebėjo, kad Birutės dukra atrodo ūgtelėjusi, su tuo sutinka ir jos mama.

„Laikas bėga labai greitai. Atrodo, kad ką tik buvo kūdikėlis, o dabar jau didelė. Ji ir pati, kai pasižiūri savo ankstesnes nuotraukas, labai juokiasi, kadangi pamato save mažytę“, – šypteli žinoma moteris.

Pasiteiravus, ko šiemet iš Kalėdų senelio laukia dukra ir ji pati, Birutė neslepia, kad jaučiasi dėkinga už tai, ką turi, todėl dovanų nesureikšmina, bet dukrą jomis tikrai palepins.

B. Navickaitės namų eglutė

„Klausiau, ko ji norėtų šiemet, tai atsakė, kad rožinės dovanos, – atskleidė B. Navickaitė. – O aš viską turiu iš tikrųjų. Vaikas sveikas, turime namus, darbą. Viskas yra gerai. Mes viską turime.“

Prieš kelis metus šventine tema taip pat Delfi kalbinta B. Navickaitė neslėpė, kad gimusi dukra pakeitė ne tik jos gyvenimą, bet ir požiūrį į Kalėdas.

„Iš tiesų labai daug metų namuose nepuošiau eglės. Kažkaip vis per šventės būdavau darbe. Jei kas nors darbe keldavo klausimą dėl darbo švenčių metu, aš visada būdavau savanorė“, – tuomet prisipažino ji.

„Niekada nebuvau Kalėdų mėgėja, tačiau atsiradus dukrai viskas pasikeitė. Tikiu, kad taip yra kiekvieniems tėveliams, vaikai per šventes suteikia visai kitokią nuotaiką. Kuomet namuose yra vaikas, Kalėdos įgauna visai kitokią prasmę“, – pridūrė Birutė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (114)