Norėdama išreikšti susikaupusias emocijas B. Navickaitė savo niūrias mintis išliejo socialinio tinklo įraše.

„Būna, kad nuvysta gėlės, sugenda kompiuteris ar lūžta žaislai. Būna, kad susergam ir pasveikstam arba ne... Būna, lyja lietus, o mes kaip tik be skėčio, kad upės patvinsta ir būna, kad pabėga kaimyno ožka nugriaužti mūsų daržo.

Aplink mus labai daug dalykų tiesiog būna, už kuriuos mes pykstame, nors pykti nėra už ką. Ir aš pykstu.

Birutė Navickaitė ir jos šuo Džiazas

Pykstu ant tavęs, kad, neskaitant visų bėdų, dar tu sugalvojai sirgti, pykstu, kad laukei Monikutės prilipęs prie pilvo, o ji grįžusi verks neradusi tavęs. Pykstu, kad buvai per daug geras mums ir pykstu už savo ašaras. Nervina ašaros, nervina pyktis, nervini tu išeidamas.

Už ką tu mums buvai draugu? Už kokias nuodėmes tu mus mylėjai? Per geras, per gražus, per nuoširdus – pykstu ir nenoriu įvertinti tavęs per gerai, nes vengiu papildomų ašarų.

Išeidamas neuždaryk durų. Aš tave visada prisiminsiu“, – jautriai rašė ji.

Netektį išgyvenančią moterį kaipmat ėmė guosti internautai. Ne vienas jų prisipažino žinantis, ką šiuo metu tenka išgyventi Birutei ir linkėjo stiprybės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (115)