Atlikėjas su kitu grupės nariu gitaristu Olegu Aleksejevu praėjusį šeštadienį iš Palangos nusprendė grįžti ne autobusu ar automobiliu, bet lėktuvu.

„Pamanėme, ar važiuoti su draugais mašina tris valandas, ar trenktis autobusu penkias valandas, ar skristi pusvalandį. Pasirinkome šį variantą“, – L.T. pasakojo Maksas. Praėjusį trečiadienį „Biplan“ koncertavo Šventosios klube „Titanikas“.

LANKĖ DRAUGUS

Grupės būgnininkas ir bosistas iškeliavo į Vilnių, o Maksas su Olegu nusprendė aplankyti pajūryje gyvenančius draugus.„Paskui pagalvojome, kad neturime nei stogo, nei ratų. Bet vėliau viskas atsirado. Labai daug draugų gyvena pajūryje. Palangoje mažai buvome, daugiau Šventojoje ir Klaipėdoje“, – pasakojo M.Melmanas.

Jei reikėtų atostogauti, Maksas mieliau rinktųsi Juodkrantę arba Latvijos Nidą nei poilsiautojų užgultą Palangą. „Ar neerzina Basanavičiaus gatvėje skambanti rusiška muzika? Aš išmokau atsijungti ir negirdėti“, – juokėsi „biplanas“.

KAINA NORMALI

Šeštadienio vakarą muzikantai susirinko daiktus ir sėdo į lėktuvą. Skrydis truko 45 minutes, o lėktuvu skrido 11 žmonių. „Iš Palangos į Vilnių esu skridęs vaikystėje. Olegas taip pat. Tuomet, prisimenu, bilietas kainavo 9 rublius. Dabar sumokėjome po 100 litų“, – prasitarė Maksas.

Jei tiksliai, tokia komfortabili kelionė su oro uosto mokesčiais kainuoja 140 litų. „Dabar turbūt ir dažniau rinksimės šį keliavimo būdą. Oro uosto personalas atsisveikindamas sakė, kad mūsų dar lauks. Labai mieli žmonės ten dirba“, – negailėjo pagyrų muzikantas.