„Visos mes skubančios, bėgančios, kuriančios, besirūpinančios, nuolat šeimos, draugų, kolegų apsupty ir labai dažnai ilgai lauktas šeimos šventes pasitinkame pamiršdamos save. O juk puošti per šventes būtina ne tik Kalėdų eglutę, namus ar šventinį stalą, būtina pasipuošti ir pačioms, – šypsosi šventinę kolekciją pristatanti dizainerė V. Jakučinskaitė. – Mano naujausi kūriniai – dailios, žaismingos ir mielos suknelės, įkvėptos namų jaukumo, arbatos su apelsinais ir cinamonu kvapo ir Naujųjų laukimo jaudulio. Šios suknelės dovanos kiekvienai daug šiltų emocijų.“

Šventinės kolekcijos fotosesijai V. Jakučinskaitė į draugiją pasikvietė tokias pat veiklias ir nuolat skubančias moteris: žurnalo redaktorę Jurgą Baltrukonytę, televizijos laidų ir renginių vedėją Indrę Kavaliauskaitę-Morkūnienę ir Ievą Mackevičienę, kurios šiandien didysis džiaugsmas yra būti mama.

„Labai linkiu visoms, kad šventiniai rytai prasidėtų nuo pagalvojimo apie save ir nuo suknelės. O vėliau tegul taip prasideda visi rytai! – šypsosi V. Jakučinskaitė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)