Įrašu, paviešintu socialiniuose tinkluose, B. Nicholson sutiko pasidalinti ir su Delfi. Čia garsi moteris kalba ne tik apie nuotraukų vagystę, bet užsimena ir apie svorio metimą bei tikina, kad kūnas yra didžiausias kiekvieno turtas.

„Sniegas nutirpo, o LAŠINIAI? Skaitykite ir padėkite moterims, kurios yra apgaudinėjamos KASDIEN. Aš apie apgaules ir tas vargšes moteris, kurioms labai atsibodo jų lašiniai, ir tada bet koks pažadas skamba kaip išsigelbėjimas.

Jau nuo rudens Lietuvoja sukčiai vagia mano nuotraukas, reklamuoja SVORIO METIMO LAŠIUKUS su mano nuotrauka. Ten jie prikūrę istorijų ir prisirinkę nuotraukų iš interneto, pasakoja, kaip aš per 2 savaites numečiau 12 kg. Man, aišku, paskaičius tas istorijas ir dar kai atrandų tų apgautų moterų žinutes, iš ausų eina DŪMAI piktumo...Tad dar kartą prašau jūsų – APSAUGOKITE SAVO MAMAS IR TETAS, kurios gal mažai naudojasi „Google” ir pasakykite, kad tai yra grynų gryniausia apgaulė. Ten schema tokia – įvedi savo telefoną, jie tada paskambina, pripudrina smegenis, įtikina pirkti ne vieną, o kokius 3 buteliukus – išleidžiat 100 eurų vandenėliui. Moterys išleidžia pinigus, o toliau jau žinom, kas būna. Tada dar man rašo piktas žinutes... Man tai tiesiog gaila jų ir pikta dėl tų sukčių, kurie veikia visose Baltijos šalyse ir yra sunkiai pagaunami. Rašiau aš policijai, bet kas iš to?

Tai pagrindinis dalykas, kurį norėčiau, kad visos SUPRASTUMĖTE. Mūsų kūnas yra MŪSŲ DIDŽIAUSIAS TURTAS. Kai jis pasiligoja ir nebeveikia, baigiasi visi džiaugsmai gyvenimo. DIDELIS VIRŠVORIS YRA PROBLEMA. Aš su savo viršsvoriu „dirbu” visą gyvenimą. Bet jau 3 metus esu atradusi KASDIENĮ sportą. IR turiu jus nuvilti – ESU TOKIA PATI. Mano svoris svyravo tik plius minus 10-12 kg. tuomet, kai laukiausi savo vaikų. Ploniausia buvau, kai žindžiau Hariuką ir Danuką.

Maistas man yra gyvenimas ir malonumas, labai mėgstu valgyti skaniai ir DAUG. Rr tikrai valgau daugiau nei įprastas žmogus, todėl ir nesu fitneso modelis. Lieknėjimo tema esu išleidus dvi knygas. #ViskasSuskaičiuota – jei laikysitės 2 savaites to mitybos plano, TIKRAI pamatysite rezultatus. Kita knyga ir mano mėgstama tema yra „Sutramdyta meška”. Ta knyga pakeis jūsų gyvenimą, jei tikrai perskaitysite ir įsiklausysite, ką apie valgymą pasakoja psichologė Rosite Kanapeckaitė.

STEBUKLŲ NĖRA, bet yra meilė ir pagarba savo kūnui, judėjimo džiaugsmas ir natūralus maistas. Pasidalinkite su tomis, kurioms aktualu – melo kojos TRUMPOS!“, – sukčių bandymu apgauti moterimis ir savo patirtimi feisbuke dalijosi B. Nicholson.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)