„Su Raisa Šarkiene turėjau gana nemalonų incidentą Šventojoje, – laiške dėstė DELFI skaitytojas – Girtas pamečiau telefoną viename Šventosios klube, nuėjau personalo pasiteirauti, ar kas nors jo nerado. Po kurio laiko priėjo R. Šarkienė ir sako : „Duok 20 eurų ir „parduosiu telefoną“. Kadangi aš buvau išgėręs ir geranoriškas, išsitraukiau pinigus ir padaviau jai, o ji išsitraukė telefoną ir padavė man“.

Anot skaitytojo, jis atsipeikėjo tik kitą dieną. Po audringo vakarėlio atsigavęs vyras suprato, kad telefonas, kurį jam įbruko ponia Raisa, yra ne jo.

„Kitą dieną atsigavęs žiūriu, kad telefonas – ne mano. Ėjau pro tą patį klubą ir sutikau Šarkienę, kuri liepė grąžinti telefoną“, – toliau pasakojo vyras.

Pasak vyro, jis nesipriešino ir telefoną grąžino. Taip pat pareikalavo atiduoti ir prarastus 20 eurų. Pasak istorijos dalyvio, jis susilaukė grasinimų, kad jam bus iškviesta policija ir pateikti kaltinimai dėl telefono vagystės.

„Šarkienė dar pasikvietė barmeną. Abu pradėjo grasinti susidorojimu, sakė žinantys žmonių, kurie manęs iš čia sveiko nepaleis, – kalbėjo vyras. – Pasiėmiau savo telefoną ir ketinau pats paskambinti policijai, tačiau išgirdusi tokius mano žodžius ji bandė išplėšti mano telefoną, kad negalėčiau to padaryti“.

DELFI skaitytojas sakė, kad „ne savo“ telefoną atidavė R. Šarkienei, tačiau pinigų taip ir neatgavo.

Pagrindinis naujienų portalas susisiekė su Šventojoje dirbančia ponia Raisa, kuri papasakojo savąją istorijos versiją. Motris aiškino jokių pinigų už surastą telefoną neprašiusi, o vaikinas esą ją ir baro darbuotojus apgavo, pasiimdamas ne savo išmanųjį telefoną.

„Buvo rastas telefonas, kurį padėjome į administraciją. Tada atėjo toks berniukas, atrodė lyg išgėręs, lyg narkomanas... Sakė, kad pametė telefoną“. O tas rastas telefonas tai labai strošnas, tik su pirštų anstpaudu gali atidaryti“, – apie įvykį pasakojo R. Šarkienė. – Tai mes jam ir atidavėme tą telefoną. Juk sakė, kad jo. Tik vėliau su padavėjais supratome, kad reikėjo paklausti, kokio modelio, kaip atrodė. Tas vaikinas net nemokėjo su juo elgtis“.

Anot R. Šarkienės, kitą dieną šį telefoną atgauti pavyko, tačiau buvo neišvengta ir grasinimų iškviesti policiją. Moteris, visą vasarą dirbusi vieno Šventosios baro administratore, sakė, kad rastas išmanusis telefonas vis dar laukia tikrojo savinininko.

„Kitą dieną mes sėdėjome lauke, o jis ėjo pro šalį. Padavėjas jį pagavo, aš pakračiau jį, – juokėsi moteris, – Atėmėme tą telefoną, padėjome į barą ir laukiame tikrojo šeimininko. Dar pagąsdinome, kad iškviesime jam policiją, bet nekvietėme“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (355)