Emigravo dėl meilės

Gitana viena iš tų, kurią emigruoti privertė didžiulė meilė. Su savo būsimu vyru susipažinusi internetu, moteris iškart jam pajautė tyriausius ir gražiausius jausmus.

„Mūsų meilės istorija labai graži. Lietuvą palikau tik dėl savo vyro. Meilė buvo tokia galinga, kad jau septintą realią mūsų pažinties dieną buvome oficialiai susituokę. Tokia meilė ne kiekvieną aplanko, bet mums pasisekė“, - su DELFI savo meilės istorija dalinosi Gitana, su vyru gyvenanti dvejus metus.

Kartu su savo dvylikamete dukra iš pirmosios santuokos išvykusi į svetimą šalį, moteris su jokiais emigrantams būdingais sunkumais nesusidūrė: „Aš visuomet būnu su savo vyru, man daugiau nieko nereikia. Mano vyras turi penkis verslus, tad padedu jam, tvarkausi namuose.“

Hobis, nešantis pelną

Vienas iš Gitanos hobių – papuošalų gamyba. Šis malonus laiko leidimo būdas gimė Gitanai vakarais leidžiant laiką su dukra.

„Žiemos vakarais Lietuvoje kurdavome papuošalus. Lietuvoje nusipirkęs karoliukų gali papuošalų pasidaryti tik sau, nes jie būna pakankamai brangūs. Nusipirkdavau karoliukų už 1500 eurų ir jų užtekdavo keliems vakarams. Kadangi mano vyras yra verslininkas, radome tiekėjus, kurie gali pasiūlyti karoliukų vėrimui už labai puikią kainą. Pardavus gali gauti ir kažkokio pelno. Taip hobis virto mažu verslu“, - DELFI kalbėjo moteris ir pridūrė, kad į karoliukus investuoja savo pinigus.

G. Svendsen nereikia vargti veriant karoliukus – juodžiausią darbą atlieka jos komanda. Moters darbas yra sukurti papuošalų dizainą.

„Aš suveriu pačias pirmąsias apyrankes. Užsidedu ant rankos, pasižiūriu, ar man gražu. Visoms moterims dovanoju apyrankes, kuriomis aš pati puošiuosi. Danėms mano papuošalai yra per gražūs. Jie skirti toms, kurios mėgsta puoštis, žėrėti, rūpi grožis. Lietuvoje mano papuošalai kur kas populiaresni“, - DELFI kalbėjo papuošalų kūrėja.

Tarp klienčių ir garsūs vardai

Vienos iš Gitanos klienčių – merginų grupė „Naujos pupytės“. „Kadaise Vita (Vita Jakutienė – DELFI) susidomėjo mano apyrankėmis. Pasakiau, kad nuvyktų pas mano mama ir iš jos pasiimtų. Vita pasakė, kad už dyką neims, bet aš nepaėmiau iš pinigų. Tokia graži panelė, padovanojau ir iki šiol dovanoju. Pagalvojau, kodėl joms reikia pirkti, jei jos pačios gražiausios Lietuvos merginos. Pati apyrankių nesiūliau, pačios į jas atkreipė dėmesį. Mūsų skoniai sutampa“, - pasakojo pašnekovė ir pridūrė, kad su Vita bendraujanti kaip draugės, o su Oksana ir Skaiste niekada nesimatė.

"Naujos pupytės" fotosesijoje pasipuošė Gitanos kurtomis apyrankėmis:

Komplimentų sulaukia gatvėje 

Nors moteris interviu metu net kelis kartus pabrėžė besižavinti „pupyčių“ išvaizda, pati atrodo ne ką prasčiau. Gitana tikino, kad tobula išvaizda – Dievo dovana: „Tokia esu visą gyvenimą, mano gera medžiagų apykaita. Reikėtų tik pasportuoti (juokiasi). Kad ir į kokią šalį nuvykčiau, mane vadina Barbe.“

Danijoje moteris sulaukia daug dėmesio dėl savo išvaizdos. Gitana tikino, kad jos sutuoktinis nepavyduliauja, mat moteris kiekvieną dieną būna tik su juo.

„Danijoje vyrai kiek santūresni nei Lietuvoje, tikrai nepuola gatvėje manęs kalbinti. Danai ne tik sako, kad aš jiems graži, bet ir stebisi, kad turiu dvylikos metų dukterį. Danijoje moterys atsiradus vaikams save apleidžia, nesirūpina. Vyras sakė man, kad ir kur būčiau – Danijoje ar Lietuvoje – visur į mane gatvėje žiūri (juokiasi).“

Gitanos gyvenimo akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1093)