Skandinavijos kapitalo banko ieškinį R. Rudokui trečiadienį pradėjo nagrinėti Vilniaus apygardos teismas. Tiesa, neviešuose posėdžiuose – teisėja Natalja Cikoto patenkino proceso dalyvių prašymus ir nagrinėjime leido dalyvauti tik bylos šalims, nes posėdžiuose bus pagarsintos banko ir kliento paslaptys, be to, bus kalbama apie asmeninį aktoriaus gyvenimą.

Prodiuserio Rolando Skaisgirio bendrovėje „Videometra“ dirbančiam R. Rudokui ieškinį pateikęs „Nordea Bank Finland Plc“ Lietuvos skyrius siekia prisiteisti 311 tūkst. Lt bei pakūkanas už šią sumą. Tuo metu aktorius taip pat pateikė priešieškinį, kuriame teismo prašo pripažinti kredito sutarties nutraukimą neteisėtu ir negaliojančiu bei siekia, jog būtų sumažintos palūkanos.

Nemalonumų Ramūnas Rudokas turi dėl Vilniaus pakraštyje, Pylimėliuose įsigyto namo – jį aktorius įsigijo gyvendamas su tuomete drauge Indre Mišeniovaite. Vėliau pora pasuko skirtingais keliais, o aktorius buvo priverstas bankui atiduoti namą – nesugebėjo mokėti mėnesinių įmokų.

Namą pardavęs bankas dabar bando iš aktoriaus išsireikalauti skirtumą, kuris susidarė pardavus šį nekilnojamąjį turtą – R. Rudokas namą pirko už gerokai didesnę sumą, nei už jį gavo būstą pardavęs bankas.

„Bankas nesutiko su mano prašymu sumažinti palūkanas ir atidėti mokėjimus. Nebeuždirbu tokių pinigų, kad galėčiau mokėti didžiules palūkanas. Teko išsikraustyti“, – anksčiau žurnalistams yra prisipažinęs R. Rudokas.

Antstolis anksčiau iš aktoriaus atlyginimo yra išskaičiavęs didžiąją dalį pinigų, tačiau Vilniaus miesto apylinkės teismas nusprendė, kad toks antstolio sprendimas yra neteisėtas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)