DELFI D. Dargienė teigė, kad jos duktė negali gyventi be šokio. Mergaitė jau nuo trejų svajojo apie baleto pamokas, o jas pradėjusi lankyti buvo labai laiminga. „Pirmojo Unės baleto mokytoja leisdavo jai labai daug improvizuoti. Dukrytė namie nešiodavo pūstus sijonus ir nuolatos šokdavo. Unė dainuoja, veda renginius, tačiau, kai paklausiame, kuo nori būti užaugusi, atsako, jog balerina – mokyti mažas mergaites šokti“, - juokėsi D. Dargienė.

Moteris teigė, kad septynmetės mėgstamiausias filmas - „Juodoji gulbė“. Unė su dideliu malonumu žiūri scenas, kuriose šoka balerinos, žavisi klasikine muzika. Mergaitė taip pat labai mėgsta kino juostą „Purvini šokiai“, atsimena kiekvieną filme skambančią dainą. Apsiavusi puantais, Unė bando atkartoti filmuose regėtus šokius. Moteris džiaugėsi, kad Unės talentą įžvelgia ir mokytojai, kurie giria jos lankstumą ir plastiškumą.

Pašnekovė neslėpė, kad ši dukters veikla reikalauja daug laiko ir rūpesčio. Moteris po mokyklos vežioja Unę į šokių pamokas, laukia, kada jos baigsis. Diana teigė, kad ši veikla jos nevargina, nes kiekvienas tėvas dėl savo vaiko darytų tą patį.

„Neteigiu, kad Unė ateityje bus balerina ir tikrai ja neversiu būti. Baletas naudingas dėl laikysenos. Be to, man labai gražu stebėti savo dukterį scenoje. Net ašarą nubraukiau, spektaklis buvo labai gražus. Vaikai scenoje nemoka vaidinti ir kažko apsimesti, jų emocijos tikros, nesuvaidintos. Kiekvienam tėvui jo vaikas pats geriausias, gražiausias. Džiaugiuosi, kad turiu galimybę Unei suteikti šansą išmokti šokti“, - DELFI kalbėjo D. Dargienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (135)