A. Tapinas taip pat šmaikščiai aprašė, kaip suvaldyti politikę jau galimai planuoja jos partijos kolegos.

„Nepatvirtintų šaltinių duomenimis, patys socialdemokratai jau turi „Birutės pasisakymų sulaikymo planą“. Jie tariasi su programuotojais, kad jos kompiuteryje būtų įdiegtas socialinio tinklo klonas, kuriame ji galėtų toliau lieti mintis, bet viešai jos niekur nepasirodytų, – DELFI „Nuomonių ringe“ rašė A. Tapinas. – Taip pat formuojama darbo grupė iš asmenų, kurie apsimetę spaudos ir televizijos žurnalistais ims interviu iš Seimo narės. Kai kada bus nuomojamos TV studijos, paruošiamos pseudodebatų laidos, kuriose ji galės dalyvauti, pseudorežisieriai netgi šūkaus per mikrofonus – „iki tiesioginio eterio viena minutė“ sukurdami tobulą iliuziją.“

Tokia rašytojo ironija, išlieta didžiausiame Lietuvos naujienų portale, neliko nepastebėta ir pačios politikės. B. Vėsaitė socialiniame tinkle drąsiai išdėstė, ką apie tai galvoja.
Andriaus Tapino ir Birutės Vėsaitės "žodžių mūšis" internete

Tiesa, tarp Seimo narės ir rašytojo įsiplieskiantis žodžių mūšis buvo nugesintas pačios B. Vėsaitės. Moteris savo asmeninėje paskyroje išplatino sodo gėlių nuotraukas, kuriomis pasidalino ir su A. Tapinu.

Andriaus Tapino ir Birutės Vėsaitės "žodžių mūšis" internete

Toks politikės reveransas, kad ir negrakštus, sujaudino A. Tapiną. Žinomas vyras liko nuginkluotas ir šia žinia nedelsiant pasidalino su savo tūkstančiais sekėjų.

Andriaus Tapino ir Birutės Vėsaitės "žodžių mūšis" internete
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (208)