Lietuvos garbę gynė Dmitrijus Zobninas (iki 69 kg) ir Mykolas Serdiukas (iki 89 kg). Dainininkės Baibos Skurstenės-Serdiukės vyras užėmė trečią vietą, po atkaklios kovos pusfinalyje nusileidęs patyrusiam sportininkui iš Turkijos, kuris vėliau tapo Europos čempionu. 

M. Serdiukas treniruojasi jau septynerius metus. Iki varžybų likus trims mėnesiams dainininkės mylimasis sportuoja kiekvieną dieną. Kadangi M. Serdiuko tikslas buvo priaugti svorio, vyras valgė viską, ką tik norėjo. „Valgydavau ir naktį, ir dieną. Nubusdavau ir eidavau valgyti”, - DELFI pasakojo sportininkas.

 Dmitrijus Zobninas ir Mykolas Serdiukas

Europos kikbokso čempionato prizininikas neslėpė, kad tikėjosi užimti aukštesnę vietą ir Lietuvą pradžiugintų galbūt net aukso medaliu. Tačiau, vyras rankų nenuleidžia ir tikisi kitais metais pasirodyti varžybose dar geriau. 

B. Skurstenės-Serdiukės vyras pasidžiaugė, kad žmona jį pasitiko pagaminusi skanaus maisto. “Žmona labai skaniai gamina, net kaimynai atbėga, prašo ir juos pavaišinti”, - juokėsi M. Serdiukas.

Europos WAKO kikbokso čempionate dalyvavo daugiau nei 800 sportininkų iš 35 valstybių.

Iškovoti medalį WAKO Europos čempionate yra didelis pasiekimas, ypač kai pagal kick light taisykles sportininkai dalyvauja pirmą kartą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)