„Visą nėštumą jis kalbėjo su mažiuku ir taip galiausiai šis vardas prilipo. Nors vyras iš pradžių dar sakė, kad vaikeliui gimus pažiūrės jam į veidą ir tiksliai nuspręs, sulaukėme jo ir nusprendėme, kad vardas Antanas labai tinka“, – DELFI sakė Baiba.

2014-aisiais susituokusiai porai tai pirmasis mažylis. „Mums rugsėjo 28 dieną gimė berniukas. Jau esame namuose ir pratinamės prie naujo šeimos nario", – šypsojosi žinoma moteris.

Tiesa, pora anksčiau neskubėjo atvirai prabilti apie laukiamą stebuklą. Nors pramogų pasaulio užkulisiuose apie tai buvo kalbama jau kurį laiką, Baiba ir Mykolas neskubėjo žinios patvirtinti žiniasklaidai.

Neseniai kūdikio sutiktuvių vakarėlį su draugėmis surengusi Baiba atskleidė ir vaikelio lytį. Tik vakarėlio metu draugės sužinojo, kad Serdiukų šeimą papildys berniukas. Kiek anksčiau Baiba tikino, kad visiškai nesvarbu, kokios lyties vaikelio šeima laukiasi.

„Svarbiausia, kad jis būtų sveikas, o tai bus berniukas ar mergaitė – nėra esminis klausimas", – pasakojo ji.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)