Nemalonumų su teisėsauga kilo dėl 300 milimetrų skersmens skardinio ortakio, kuris yra ant „Beatos virtuvei“ priklausančio pastato, esančio Vilniaus Pylimo gatvėje.

Vilniaus miesto apylinkės teisme antradienio rytą įvyko parengiamasis posėdis.

Nors „Beatos virtuvė“ vadovai teisme nepasirodė, tačiau įmonei atstovaujanti advokatė pateikė dokumentus, įrodančius, kad šio fakto jos klientas neginčija, jį pripažįsta ir stengiasi kaip įmanoma greičiau likviduoti neteisėtą objektą.

„Ieškovas nustatė 3 mėnesių terminą, kad būtų galima pašalinti savavališkos statybos padarinius. Iš esmės šis reikalavimas jau patenkintas, nes atsakovas geranoriškai vykdo reikalavimus, tačiau reikia šiek tiek laiko“, - teismui sakė „Beatos virtuvės“ advokatė Justina Stucka.

Naujienų portalui DELFI Beata Nicholson sakė, kad ši situacija buvo tik nesusipratimas ir žmogiška klaida.

„Praėjusią vasarą įrenginėjome pirmąjį restoraną „Jurgis ir drakonas“ Pylimo gatvėje, statėme picos pečių. Projektavome ir įrengėme pečiui kaminą su profesionalais ir specialistais. Tačiau dėl patirties stokos laiku nesutvarkėme visų formalumų. Šiuo metu jau esame patekę visus reikalingus dokumentus ir artimiausiu metu šie kamino reikalai bus išspręsti“, – DELFI komentavo B. Nicholson.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (82)