Feisbuko paskyroje moteris pasidalijo tvirta nuomone ir patikino, jog į restoranus su nevaikiškomis kainomis ir nevaikišku meniu, savo mažųjų atsivesti nedėrėtų.

„Ką manote? „Šturmų švyturys“ niekada neleidžia vaikų, ir tai atvirai deklaruoja, ir gerai, nes yra vietos, kur reikia ir galima eiti su vaikais, bet yra ir vietos, kurios skirtusios suaugusiems. Aš labai palaikau tokią restorano politiką.

Pvz., mūsų šeimos restoranuose „Jurgis ir Drakonas“ visada yra pilna vaikų, mes šeimos restoranas, ten eini ir tikiesi, kad bus pilna vaikų, bet, jei aš einu su suaugusiais draugais ar šeima į restoraną su aukštomis kainomis ir nevaikišku maistu, tai nenorėčiau, kad aplink klykautų ir baladotųsi vaikai.

Praėjusią savaitę iš viso pamačiau tai, ko nesu niekada mačius – 10 valandą vakaro, viskio bare bėgiojo dar dvejų metų neturintis pyplys...“, – rašė kulinarinių knygų autorė ir tikra virtuvės virtuozė.

Primename, jog E. Jackaitė iš restorano buvo išprašyta todėl, kad į jį atvyko su mažuoju sūnumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (522)