Susisiekęs su naujienų portalu lrytas.lt, vyras papasakojo, kad šeštadienį atvyko į Palangoje esančius jo ir jo žmonos namus. Norėjęs pasikalbėti su jų bendru vaiku, rado ne tik Ą. Misiukevičių, bet ir žinomą šokėją Andrių Kandelį.

Minėtajam portalui vyras tvirtino, kad A. Kandelis nustūmė jo žmoną. Tada prasidėjo muštynės tarp jo ir garsaus šokėjo.

„Buvo iškviesta policija, aš iš ryto nuvažiavau į gydymo įstaigą, kur užfiksavo sužalojimus – man pripažintas smegenų sutrenkimas, nubrozdinimai... Pateikiau pareiškimą ant A. Kandelio ir viskas“, – lrytas.lt pasakojo V. Simonovas.

Visgi pats plaukų stilistas, kaip teigė patėvis, konflikte nedalyvavo, nes buvo neblaivus. V. Simonovas stebėjosi, kodėl socialiniuose tinkluose vaikinas pasiskelbė išgelbėjęs žmogų.

„Prie manęs per visą laiką jis buvo priėjęs du kartus, o kai atvažiavo policija jis apskritai pasislėpė. Nes ir kaimynai šalia buvo, matė tą situaciją. Yra kieme kameros, bet ar jos bus užfiksavusios kažką, nežinau, kaip visad būna...“ – minėtajam portalui pasakojo V. Simonovas.

Delfi primena, kad žinomas plaukų stilistas apie įvykį Palangoje užsiminė savaitgalį, o jau pirmadienį papasakojo savo įvykių versiją.

Apie incidentą, įvykusį pajūryje, Ąžuolas papasakojo socialiniuose tinkluose.

„Pagaliau turiu galimybę su jumis pasisveikinti. Pirmiausiai noriu padėkoti policijos pareigūnams už profesionalumą, taip pat padėkoti Palangos medicinos darbuotojams už kantrybę ir suteiktą pagalbą. Ir padėkoti jums – už jūsų susirūpinimą. Kaip ir viskas gerai, bet jaučiu rankos skausmą, kažkaip išgyvensiu, ištversiu, bet noriu pasidalinti su jumis, kas nutiko, – kalbėjo Ąžuolas. – Situacija labai paprasta – noriu iš karto pasakyti, kad puolė ne mane. Puolė žmogų, kuriam reikėjo pagalbos. Matydamas tai, aš griebiausi visko, siekdamas padėti, išgelbėti. Džiaugiuosi, kad pavyko, kad laimingai baigėsi. Aš esu toks žmogus, kad jeigu kažkam reikia pagalbos, galiu padėti ir galvą. Labai džiaugiuosi, kad viskas išsisprendė.“

Ąžuolas Misiukevičius

Pasak Ą. Misiukevičiaus, po incidento buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

„Man išsuko ranką ir negalėjau visiškai pajudėti, skausmas – besąlygiškas. Man yra riešo raiščių trauminis plyšimas. Tai kažkaip judėsiu į priekį. Labai dėkoju už besąlygišką palaikymą. Supratau tik vieną – kad jei man kas nors nutiktų ar mane užpultų, aš turėčiau jūsų armiją. Jei kitam reikia pagalbos ir matau, kad šaukia, aš visuomet padėsiu, nieko nieko nebijau. Bet susidoroti tikrai reikia, nes yra tiesiog psichinių žmonių. O kad tą padaryčiau – yra pradėtas ikiteisminis tyrimas“, – kalbėjo socialinių tinklų žvaigždė.

Ąžuolas patikino, kad apie tolimesnius įvykius informuos savo sekėjus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)