Dažna vakarėlių viešnia A. Valentaitė jau ne vienus metus poruojama su vis kitu garsiu ir turtingu vyru, o jos galimų jaunikių sąrašas nusitęsė iki Holivudo.

„Žmogus be vertybių man yra niekas. Vyras ir moteris turi vienas kitą suprasti ir gerbti. Man svarbu ne tik pinigai, nors norima mane taip pavaizduoti. Kita vertus, šalia manęs bus tik protingas ir ryžtingas vyras, o tokie dažniausiai ir būna susikūrę gerą materialinį pagrindą po kojomis. Kvaili vyrai retai kada turi turto“, - samprotauja šiuo metu stiliste dirbanti moteris.

Ji sako: „Kai kurie klausia manęs, ar įsimylėčiau santechniką? Aš atsakau: kiekvienam savo. Esu išsilavinusi, protinga moteris, šalia savęs įsivaizduoju tokį pat vyrą – savęs vertą. Su bet kuo tikrai nebūsiu. Šalia manęs bus tik sėkmės lydimas žmogus.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (401)