DELFI klausiama, ar iš tiesų Lietuvos atlikėjams realu uždirbti kur kas daugiau pinigų nei vien tik dirbant mūsų šalyje, australė patikino, kad tai - puikus šansas.

Pasitikslinus apie ketinimus mūsų šalies atlikėjus išpopuliarinti visame pasaulyje, E. Grigaitis sakė nedvejojanti, kad tie, kurie bus atrinkti ir pasirašys sutartį su jos atstovaujama kompanija, iš tiesų turės galimybę tapti garsiais visame pasaulyje.

„Žvelgiant į ateitį, turime tikrai labai daug planų. Tikimės Lietuvoje surasti daugybę atlikėjų ir grupių, kurie ryšis bendradarbiauti su mumis. Jau ir šiuo metu bendraujame su keletu grupių, kurias tikrai populiarinsime visame pasaulyje. Sienos negali riboti talentų. Mūsų misija - pristatyti Europos kūrėjus ir atlikėjus pasauliui, milijonams naujų vartotojų, dirbti su jais“, – DELFI kalbėjo Elle Martin-Grigaitis.

Tiesa, žemiau esančią anketą galite pildyti iki gruodžio mėnesio pradžios. Paskutinio šių metų mėnesio pradžioje Elle Martin-Grigaitis atvyks į Lietuvą drauge su teisininkais pasirašinėti kontraktų.

Nepraleisk savo šanso!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (145)