Klaipėdos „Švyturio“ arenoje – kasmetinis „Auksinių svogūnų“ renginys, kasmet raudonuoti priverčiantis skandalingiausius pramogų, verslo ir politikos pasaulio atstovus. Pro akis organizatoriai nepraleido ir verslininkės bei influencerės Viktorijos Siegel bei Lauryno Suodaičio skyrybų. 

Įprastai kasmetinio renginio pasirodymuose susijungia profesionalūs atlikėjai bei ryškūs kitų profesijų atstovai. Tad šiemet ant scenos žengęs šios istorijos herojus Laurynas Suodaitis gavo itin ryškią partnerę - dainininkę Nataliją Bunkę. 

Natalija Bunkė - buvusi verslininko Danieliaus Bunkaus žmona, su kuriuo ji augina sūnų. Danielius dar vieną vaiką augina ir su V. Siegel, kuri atžalos susilaukė ir su L. Suodaičiu. Tad nenuostabu, kad renginio organizatoriai bent du asmenis iš šios istorijos sujungė vienam šmaikščiam pasirodymui. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)