Visai neseniai socialiniuose tinkluose plito jaunos moters pagalbos šauksmas. Tikindama, kad susirgo vėžiu - esą jai buvo nustatyta Hodžkino limfoma bei gimdos kaklelio displazija - ikivėžiniai pakitimai. Visuomenę jos istorija sujaudino dar ir todėl, kad ji viena augina septynerių metų dukrelę.

Nemaža dalis šalies influencerių pasidalijo šios moters istorija ir kvietė skirti aukas. Praėjusiais metais išplitusi istorija buvo itin apkalbama. Socialiniuose tinkluose kalbėta apie dvejones dėl tikrosios moters būklės.

Paaiškėjo, kad aukojusieji iš tiesų pakliuvo į aferistų pinkles. Apie tai socialiniame tinkle prabilo aukoti kvietusi Indrė Burlinskaitė, kurią ši istorija taip pat itin sujaudino. Žinoma moteris pasakojo, kad apsimetėlė siuntė jai dokumentų nuotraukas, kurios, kaip vėliau paaiškėjo buvo suklastotos. I. Burlinskaitė su Delfi pasidalijo komentaru.

Delfi šią informaciją patvirtino LR generalinės prokuratūros komunikacijos skyriaus vyriausioji specialistė Vilma Mažonė. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)