Praėjusiais metais pirmagimio Arijaus su mylimuoju Marijumi Šeiboku susilaukusi atlikėja pirmą kartą viešumoje pasirodė su mažyliu.

„Nesu iš tų, kurios aktyviai vaikšto į viešus renginius. Tyliai ramiai dirbu mama. Jei ne ši akcija, vaiko tikriausiai nebūčiau pasiėmusi kartu,“, - DELFI prisipažino ji.

„Ši diena yra apie vaikus ir apie tai, kaip mes su jais elgiamės. Tikiuosi, kad ateis ta diena, kai nebereiks kalbėti apie tai, jog negalima skriausti mažųjų ir tai bus taip pat nesuvokiama, kaip tai regiu aš jau šiandien“, - kalbėjo socialinės iniciatyvos dalyvė.

Paklausta, ar šį jausmą dar labiau sustiprino motinystė, Augustė neslepia, kad šis statusas ją įkvėpė tapti geresniu žmogumi.

„Tik tapusi mama supratau, kas yra vaikai... Tu gali matyti juos gatvėje, kalbinti, žaisti, bet kol nepamatai visos virtuvės, visos spalvų gamos, ką reiškia jausti, mylėti, saugoti, guosti, globoti vaiką iš arti, nesupranti, koks tai stebuklas, džiaugsmas ir atsakomybė“, - pabrėžė dainininkė.

Socialinėje akcijoje taip pat dalyvavo ir kiti žinomi žmonės, tarp kurių – ir Donatas Montvydas, Jonas Nainys bei Daiva Žeimytė.

Akcijos akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)