Su šlepetėmis po paplūdimį šlepsėdamas Ž. Grigaitis pasakojo, kad vasarą Australijoje jaunimas didžiąją laiko dalį leidžia būtent prie jūros.

„Ypatingai sausio-vasario mėnesiais, kai moksleiviams ir studentams būtų atostogos. Tuomet paplūdimiai yra masinė jaunimo meka“, - pasakojo Ž. Grigaitis.

Melburno paplūdimio linksmybes fiksavęs verslininkas pastebi, kad australai čia lankosi ne tik pasilepinti saulės voniomis ar pasimaudyti vandens pursluose, bet ir užmegzti pažinčių.

„Pliaže jaunimas vieni kitus kabina. Gražu pažiūrėti, - šypsodamasis apie vietos gyventojų linksmybes pasakojo Ž. Grigaitis. - Australiški paplūdimiai nuo lietuviškų ar itališkų skiriasi tuo, kad čia niekas nepardavinėja maisto ir nesiūlo masažų, kas neretai poilsiautojus užknisa. Tai Melburne - uždrausta.“

Pasakodamas apie pasilinksminimo vietas Žilvinas nepamiršo paminėti ir lankomiausios Melburno naktinių klubų bei restoranų gatvės. „Čia galima surasti ir savo vienintelę meilę. Tik reikia atsargiai, nes ji gali būti gražesnė, nei Lietuvoje“, - pastebi verslininkas, ko gero, dalindamasis pastebėjimais iš savo asmeninio gyvenimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (96)