Tad 5-ojoje laidoje „StiliusSOS“ komanda spręs 39-erių šiaulietės rūpestį ir atskleis daugiau gudrybių, kurios pravers ir abiturientams, ir jų tėvams.

A. Jagelavičiūtės komandos stilistas, apsilankęs šiaulietės namuose, pagyrė, kad spintoje išties daug skirtingų derinių ir jie visi atrodo puikiai. Akylai spintos turinį išnagrinėjęs stilistas pažėrė patarimų, ką su kuo derinti ir ko atsisakyti.

Vaizdo reportaže Agnė Jagelavičiūtė atskleidė ir pagrindinę išleistuvių taisyklę: „Kuklumas yra pagrindinis raktas“. Ji vardijo, kad mokyklos išleistuvėms vertėtų rinktis kuklesnius apdarus nei ruošiantis į naktinį klubą, tad ryškų makiažą bei blizgius aukštakulnius šia proga vertėtų pamiršti.

Šiaulietės istorija bei viskas, ką apie išleistuvių stilių reikia žinoti ne tik dukroms, bet ir jų mamoms – specialiame DELFI TV vaizdo reportaže:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)