„Kaip ir prieš kiekvieno projekto pradžią organizavome vadinamasias „focus“ grupes, į kurias kviečiami įvairių socialinių grupių ir amžiaus atstovai tam, kad galėtume realiai įvertinti programos turinį bei kaip ją priima žiūrovas. Po keleto iš jų, susumavę publikos atsakymus ir nuomones, nusprendėme veikiau patirti šiokių tokių nuostolių ir atsisakyti projekto, nei kad vėliau tąsytis teismuose“ – teigia organiztorių atstovas.

„Lietuva tiesiog dar nepasiruošusi tokiam akibrokštui ant scenos – A. Užkalnio programa mane asmeniškai išvertė iš koto, tačiau kaip organizatoriai negalime sau leisti prisiimti atsakomybės dėl galimų nepilnamečių teisių gynėjų skundų bei kitų jautrių temų, kurios rutuliojamos A. Užkalnio šou. Pasitarę su teisininkais, nusprendėme šio projekto atsakyti – ypač po taip garsiai nuvilnijusio V. Grincevičiaus dainos „Šetone prašau“ skandalo. Programa tiesiog per žiauri ir kol kas nepritaikyta plačiajai visuomenei.“ – pridėjo UAB „Vabalo filmai“ vadovas Deividas Misiulis.

Susisiekus su pačiu Andriumi Užkalniu, šis nedaugžodžiavo: „Šiuo metu atostogauju. Galiu pasakyti tik tiek, kad savaime aišku, nusivyliau, nes į šį mano kūrinį buvo įdėta daug darbo ir energijos, tačiau jei profesionalai sako, kad ši programa gali pridaryti nemalonumų tiek man, tiek organizatoriams, turiu pasikliauti jų žodžiu. Gaila, tačiau net ir Užkalnis lygus prieš įstatymą.“

Anot organizatorių, A. Užkalnio stand-up programa bus toliau tobulinama bei artimiausiu metu vistiek pasieks gerbėjus: „O iki tol, atsiprašome visų, įsigijusių bilietus – pinigai kiekvienam iš jūsų bus gražinti bilietų platintojų nustatyta tvarka“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (130)