Nors Algirdas ir Milisandra Radzevičiai jau grįžo į Lietuvą ir po truputį kimba į darbus, viena koja vis tiek gyvena atostogų Egipte prisiminimais.

Pasirodo, šios atostogos jiems buvo ir labai svarbios – jos įvyko praėjus dvejiems metams po Lietuvą ir visą pasaulį sukausčiusio karantino. Nuo to karto pora atostogas leido tik gimtinėje.

„Iš tikrųjų po karantino niekur nebuvome išskridę. Buvo labai užimtas grafikas, fiziškai to negalėjome padaryti. Labai norėjosi pailsėti ir išėjo tai padaryti. Įspūdžiai fantastiški“, – džiaugiasi A. Radzevičius.

Atostogų metu pora išbandė nardymą, maudynes jūroje ir baseine bei nepraleido progos nuvykti į dykumą.

Be to, sutiko ir ne vieną lietuvių kompaniją, su kuria praleido smagiai laiką.

„Sutikome daug nuostabių lietuvių, su kuriais daug kur kartu dalyvavome. Buvom labai vieningi tiek ekskursijose, tiek kitur. Kartu šokome, dainavome ir net gyvai atlikau savo repertuaro dainas“, – įspūdžiais dalinasi atlikėjas.

Vis dėlto kelionės metu neišvengta ir nesusipratimų – atvykus į viešbutį, pora gavo ne tokį kambarį, kokio norėjo.

„Mes vakare vėlai atskridome, tai buvome ant tiek pavargę, kad nesiginčijome. Tiesiog išsimiegojome lovose ir kitą rytą mums pakeitė kambarį“, – prisimena A. Radzevičius.

Vyras taip pat atskleidė, kad kurorte ant kiekvieno kampo girdėdavo, kaip į jį kreipiasi „boss“. Dėl sulaukto dėmesio A. Radzevičius svarstė likti viešbutyje ir iš tiesų jam vadovauti.

Aišku, nors dėl to tik juokavo, dėmesys tiek jam, tiek žmonai visos kelionės metu nesibaigė.

„Tie egiptiečiai smagūs. Aš su jais radau bendrą kalbą. Buvom dosnūs daugiau nei reikia, tai jie lakstydavo pamatę ir iš tolo atbėgdavo su mumis pasisveikinti. Aš beveik galvojau, kad man čia neapsimoka skristi, nes teks tam visam viešbučiui vadovauti“, – juokėsi atlikėjas ir pridėjo, kad lepinanti saulė, karštis vis tiek neatstos tikro poilsio namuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)