Delfi vyras sakė, kad šiuo metu su šeima vieši Vietname.

Vyras pasakojo, kad į paplūdimį pabėgioti išbėgusį tėtį ištiko širdies smūgis. Šeima niekaip negalėjo su juo susisiekti, o galiausiai vakare sulaukė policijos skambučio.

„Tokiomis akimirkomis sunkiai renkasi tekstas, bet bandau. Vakar ryte, 09 val. 35 min. tėtis, nepasiėmęs telefono, išėjo trumpam pabėgioti į paplūdimį ir dar beeinant jį gatvėje ištiko širdies smūgis.

To nežinodami, pasigedę grįžtančio tėčio, visur jo visą dieną praieškojom. Neradom ir, galiausiai, kreipėmės į policiją. Vakare iš policijos gavom žinią, kad tėtis miręs.

Mylėjom, mylim ir mylėsim tave, tėti! Mes su Tavim! Tu visada liksi mūsų širdyse ir visada būsi mūsų angelas sargas!“ – instagrame rašė žinomas vyras.

Socialiniuose tinkluose populiarus vyras su savo tėčiu dažnai filmuodavosi savo „Youtube“ kanale. Prieš kelias dienas Antanas dalijosi vaizdo įrašu iš Vietnamo, kur vieši su tėvais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)