„Aš prisimenu šv.Valentino dieną tik mokykloje, kai klijuodavome širdeles ant skruostų. Daugiau tekdavo arba vienai namuose žiūrėti filmus, arba dirbti ir visada buvau viena. Jau ir juokiausi, kad aš gal prakeikta, nes visada šv.Valentino dieną sutinku taip. Ir jei turėdavau draugą, prieš pat šią dieną visada susipykdavome, todėl likdavau viena“, – pasakojo ji.

Mia neslepia, kad, kaip ir kasmet, prieš pat vasario 14-ąją sulaukė klausimų, kur švęs šiemet ir kaip sutiks įsimylėjėlių šventę. Tačiau švęsti su mylimuoju šiemet nepavyks, nes yra vieniša, nors ir tai geros nuotaikos nestokojančios dainininkės nesustabdo. „Turiu draugų, kurie taip pat yra vieniši ir visada galima šią dieną sutikti ne tik su mylimuoju.

Atlikėja Mia

Šiandien namuose galvojau, kad pas mane nėra nei širdelių, nei širdelės formos balionų, nei dar kažko, kas primintų meilę, bet tiesiog galvoju, kad mano širdis yra karšta ne tik per šv, Valentino dieną.

Visada degu meile žmonėms, aplinkai ir viduje taip gera, ramu ir šilta. Žinau, kad vakare švęsiu su draugais. Jau sutarėme, kad eisime žiūrėti filmo, valgysime spragėsius ir bus fainai. Vėliau jau eisime ten, kur likimas mus nuneš (juokiasi)“, – planais dalijosi žinoma atlikėja.

Mia taip pat norėjo ir kiekvienai moteriai perduoti žinutę, jog meilė kitam ir darnūs santykiai prasideda nuo meilės sau. Daug kartų ji šią dieną viena žiūrėjo filmą ir net verkė. Anot DELFI pašnekovės, ne kartą ji įgyvendino ir filmuose matytą scenarijų, kai vieniša mergina pasiima ledų ir viena žiūri romantišką filmą bei verkia. „Taip graudu žiūrėti tuos filmus (juokiasi). Visada žiūrėdavau „Seksas ir miestas“ pirmąją ir antrąją dalis, kur vestuvės, tiek dramos, peripetijų, išsiskyrimų. Kai gerai išsiverki, tikrai palengvėja“, – su šypsena pasakojo ji.

Atlikėja Mia

Atlikėja pataria, jog puikiai šią dieną gali praleisti ir vienišiai. Pasidarius, pavyzdžiui, atpalaiduojantį masažą ar atšventus su bičiuliu ar gera drauge nuotaika tikrai pagerės. „Ši diena yra meilės šventė, kurią galima skirti sau ir aplinkiniams. Svarbu meile pirmiausiai dalintis su savimi. Žinoma, tai yra porų diena, bet labai svarbu mylėti save, nes tik tada tave mylės ir kiti. To ir linkiu visiems. Ir vėliau pamilti ir kažką kitą, kam galėsite dovanoti tą meilę.

Raskite jėgų ir laiko sau, pasirūpinkite savimi. Galbūt net niekur neikite ir prisipilkite karštą vonią, putų bei smagiai sau su arbatos puodeliu ar šampano taure praleisti šv.Valentino dieną taip“.

Kiek vėliau Mia prisipažino, kad vis dar nežino, kas tas paslaptingasis gerbėjas, kuris per taksi vairuotoją perdavė gražią puokštę rožių. To neišdavė ir vairuotojas, o dainininkei belieka spėlioti, kuris gerbėjas panoro ją nustebinti surengęs tokią žavią staigmeną.

Gerbėjų dėmesio niekuomet nestokojusi Mia šiuo metu išduoda, kad jos širdis kol kas yra laisva, o laikas parodys, kas sušildys ją šilčiausiais jausmais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (209)