„Šiame skyriuje lankiau vaikučius ir per Kalėdas. Apsilankymo metu susipažinau su penkiamečiu Ignu, kuriam dabar siunčiu šilčiausius linkėjimus. Jo mamytė mezga kepures. Man jos taip patiko, kad aš paprašiau vieną numegzti man, kitą mano dukrytei Saulutei“, - besimatuodama ką tik įsigytas kepures kalbėjo Atlanta.

Dainininkė tikino esanti socialiai aktyvi, todėl jai ir svarbūs į bėdą dėl sveikatos pakliuvę mažieji. „Priežasties, kodėl man rūpi šie vaikai toli ieškoti nereikia, tiesiog jaučiu tą širdyje, savo viduje. Arba žmogui tai rūpi, arba ne“, - įsitikinusi ji.

Atlikėja mano, kad svarbiausia yra atkreipti visuomenės dėmesį, kalbėti apie vaikų problemas. Esą daugeliui iš mūsų būtų pravartu tapti labiau socialiai aktyviais, budresniais.

„Aš visada už tokias akcijas ir mano kuruojama Kaziuko mugė bus mano ir ateityje. Šis reikalas visada bus mano“, - besišypsodama optimistiškai kalbėjo dainininkė.

Kaziuko mugės vaikų onkohematologijos skyriuje neaplenkė ir dainininkė Natalija Zvonkė. Atlikėja įsigijo ne tik vaikų kurtus veltinio karolius. Natalija išsirinko ir dvi vienodo dydžio iš karoliukų suvertas peles. „Viena man, kita – Cololo“, - besigrožėdama vaikų rankdarbiais kalbėjo dainininkė.

N.Zvonkės D.Zvonkui ir V.Cololo išrinkti rankdarbiai

Pasiteiravus, ką išrinks savo vyrui Deivydui Zvonkui, Natalija besirinkdama užtruko. D. Zvonkui į namus iš vaikiškosios Kaziuko mugės ji parveš taip pat iš karoliukų vertą pelę, tačiau dvigubai didesnę, nei išsirinko sau ir Vitalijui Cololo.

Sergantiems vaikams neabejinga ir dainininkė Aistė Pilvelytė, Evelina Anukauskaitė ir Leonardas Pobedonoscevas, teisininkas, Atlantos mylimasis Donatas Kisielius, Oksana Pikul ir Marina Daščenka, Vitalijus Cololo, Jolanta Paulauskienė, Dalius Mertinas, verslininkas Darius Katinas, Marius Jampolskis bei Irūna ir kiti.

Renginio akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją