Pirmosios instancijos teismui priėmus sprendimą, K. Kaikarienė su juo nesutiko ir maždaug prieš metus kreipėsi į apeliacinį teismą, tačiau šis vedybų planuotojos skundo netenkino bei paliko galioti priimtąjį sprendimą.

Apeliacinis teismas, nagrinėjęs prodiuserės skundą, sunkinančia aplinkybe pripažino per metus laiko pakartotinai padarytą tokios pat rūšies teisės pažeidimą, už kurį jau buvo taikyta administracinė nuobauda. K. Kaikarienei su vairuotojo pažymėjimu teko atsisveikinti.

Nors garsaus plastikos chirurgo žmona neturi teisės vairuoti, tą sėkmingai daro jau daugiau nei metus. Koncertai Lietuvos teritorijoje, į kuriuos moteris veža savo globotines, įvairūs renginiai sostinėje, į kuriuos prodiuserė pati atvyksta – toli gražu ne vieninteliai ponios Kristinos maršrutai.

K. Kaikarienė neretai apsilankydavo ir dainininko Vlado Kovaliovo namuose, iki jų iki šiol savo automobiliu atvykdavo viena. Automagistralė Kaunas Vilnius taip pat vienas populiaresnių vestuvių planuotojos maršrutų, tačiau bene rizikingiausias – Vilnius – Minskas. K. Kaikarienė liepos pradžioje į jį savo automobiliu atvyko pati.

Dažniausiai moteris teisinasi, jog automobiliu ją vežioja viena jos globojamų dainininkių, pavyzdžiui, Rūta Ščiogolevaitė arba sutuoktinis Vygintas Kaikaris. Tačiau paaiškinti, kur gerieji vairuotojai pradingsta, pavyzdžiui, iš Kauno atvykus iki V. Kovaliovo namų Vilniuje, arba išvažiavus nuo pramogų ir laisvalaikio centro „Forum Palace“ iki „Vilniaus vartų“, greičiausiai, nėra taip paprasta. Juo labiau, kai sutuoktinis iki „Vilniaus vartų“ atvyksta savarankiškai ir kitu automobiliu.

Naujienų portalo DELFI klausiama, ar jau atgavo vairuotojo pažymėjimą, K. Kaikarienė sakė jo vis dar neturinti ir niekada pati nevairuojanti.

„Aš nevairuoju. „Slaviankij Bazar“ (Minske – DELFI) visą laiką vairavo Rūta (Rūta Ščiogolevaitė - DELFI). Pas mane pravažiavimai būna 100 metrų ar tik 50-imt. Esu iš tų paklusnių žmonių“, – kalbėjo ji.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)